Obnoviť stránku

31,5" Viewsonic XG3202-c

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

31,5" Viewsonic XG3202-c

Stvorený pre rýchle herné akcie

Herný monitor ViewSonic XG3202-C so zakriveným VA displejom ponúkne skutočne úchvatný zážitok zo sledovania. Prehnutie, ktoré zodpovedá ľudskému pohľadu, vám umožní si naplno vychutnať veľkú uhlopriečku. Poskytuje ohromujúci panoramatický výhľad pri hraní pretekárskych hier, FPS i sledovaní filmov, pretože okraje obrazovky budete mať rovnako ďaleko ako stred.


Kľúčové vlastnosti monitora ViewSonic XG3240

  • Prehnutie obrazu 1 800 R
  • Full HD rozlíšenie (1920 × 1080 px)
  • 31,5" SuperClear VA panel
  • 144 Hz obnovovacia frekvencia
  • Synchronizácia AMD FreeSync
  • Nízke vstupné oneskorenie
  • HDMI, DisplayPort, USB
  • Technológia na ochranu zraku
  • Integrované reproduktory 2× 2 W

Flexibilný SuperClear VA panel

Zakrivený SuperClear VA Panel poskytuje živé farby s vylepšeným kontrastným pomerom, aby boli zachované detaily aj v tmavých scénach. Širšie pozorovacie uhly zaisťujú vizuálnu vernosť obrazu a farieb aj pri pohľade zo strán. Pre maximálny komfort je displej možné nakláňať, horizontálne otáčať a meniť jeho vertikálne umiestnenie.


Úplne plynulý obraz

Monitor ViewSonic XG3202-C sa pýši rýchlou obnovovacou frekvenciou 144 Hz, ktorá zaistí vyššiu plynulosť obrazu a úžasnú grafiku bez ohľadu na to, ako rýchlo sa herná akcia rozvíja. Už vás nebudú obmedzovať pohybové neostrosti a trhanie obrazu. Užite si plynulosť herného sveta v dokonalých detailoch.


Technológia AMD FreeSync

Monitor je vybavený technológiou AMD FreeSync, ktorá plynule synchronizuje výstupnú obrazovú rýchlosť medzi grafickou kartou a displejom. Táto dynamická obnovovacia frekvencia účinne eliminuje trhanie a šklbanie obrazu a zaistí tak úplne plynulý herný zážitok.


Minimálne oneskorenie

Pri rýchlych herných akciách je potrebné, aby bola doba odozvy čo najkratšia a vaše povely spracované okamžite. So vstavaným procesným redukčným zariadením tento monitor efektívne znižuje oneskorenie medzi vstupnými zariadeniami a obrazovkou, vďaka čomu umožňuje reagovať v reálnom čase a vy tak získate patričnú výhodu.


Prednastavené herné módy

Pomocou klávesových skratiek môžete počas hrania vyvolať vopred nakalibrované nastavenia, ktoré prinášajú skvelú kombináciu farieb a technológií prispôsobených pre konkrétne herné scenáre. Napr. voľba ColorX zabezpečí optimálnu obnovovaciu frekvenciu, dobu odozvy a farbu, ktorá je ideálna pre first-person hry.


Šetrný k vášmu zraku

Ak denne pracujete s monitorom, určite sa stretávate s častou únavou očí. ViewSonic sa snaží tento jav eliminovať a svoje monitory vybavil technológiou zabraňujúcou blikaniu obrazu. Zahrnutý je tiež filter modrého svetla, ktorého vyžarovanie má negatívny vplyv na kvalitu spánku a namáhanie zraku.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Technológie panela a obrazovky

Technológie FreeSync

Farba

Farba Čierna
Kód:  WV259x2
Produktové číslo:  XG3202-C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18