Obnoviť stránku

31,5" Viewsonic VP3268-4K

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

31,5" Viewsonic VP3268-4K

Špičkový obraz v každom detaile

Profesionálny 31,5" monitor Viewsonic VP3268-4K ponúka optimalizované farby a kontrast pre grafický dizajn, strih videa a úpravu fotografií. Vysoké Ultra HD rozlíšenie spoločne so špičkovým panelom SuperClear H-IPS zaistí maximálny farebný výkon so 77 % pokrytím farebného priestoru Adobe RGB a 99 % pokrytím priestoru sRGB.


Kľúčové vlastnosti monitora ViewSonic VP3268-4K

  • Rozlíšenie 4K UHD (3 840 × 2 160 px)
  • Špičkový farebný výkon
  • Elegantný tenký rámik
  • 14-bitové spracovanie 3D LUT
  • Odozva 5 ms
  • Potlačenie modrého svetla
  • Možnosť kalibrácie
  • HDMI, DisplayPort, mini DisplayPort, USB 3.0
  • Polohovateľný podstavec (výškovo nastaviteľný, pivot, otáčanie, náklon)

Vysoká presnosť farieb

Pre zaistenie presných a jednotných farieb je každý z monitorov Viewsonic v továrni individuálne kalibrovaný, aby dosahoval úžasnú presnosť farieb Delta E < 2. Integrovaná funkcia uniformity farieb zabezpečuje konzistentnú farebnosť na obrazovke, zatiaľ čo 14-bitové spracovanie 3D LUT vytvára hladkú paletu so 4,39 biliónmi farebných odtieňov.


Ohromujúce 4K rozlíšenie

Monitor vďaka vysokému 4K rozlíšeniu zobrazuje viac ako 8 miliónov pixelov s vysokou hustotou. Výsledkom sú dokonalé detaily a jas, ktoré sa postarajú o ohromujúce živé obrazy. Oproti bežnému Full HD rozlíšeniu je zobrazené 4× viac obsahu, čo zvýši nielen vašu produktivitu, ale aj zážitok zo sledovania filmov či hrania hier.


Excelentná jednotnosť farieb

Pri spracovaní grafiky a úprave fotografií je veľmi dôležitá jednotnosť a presnosť farieb na obrazovke. Na menej presnom monitore dochádza pri reprodukcii k farebným posunom a následným chybným úpravám. Monitor Viewsonic VP3268-4K má integrovanú funkciu jednoty farby, ktorá zaisťuje konzistentné farby a jas na celej obrazovke od kraja ku kraju.


Podpora HDR10 obsahu

Monitor Viewsonic dokáže dekódovať video signály HDR10, vďaka čomu prehráte videá s jasnejšími a živšími farbami a bohatým kontrastom. Videá teraz môžete sledovať presne tak, ako to bolo zamýšľané ich tvorcami, čo vám poskytne plnohodnotný a fascinujúci zážitok.


Ultra tenký rámik

Displej je ohraničený ultra tenkým rámčekom, vďaka ktorému môžete používať viac monitorov vedľa seba s minimálnym odstupom. Navyše vďaka tenkému dizajnu monitor pôsobí elegantným a minimalistickým dojmom a na vašom pracovnom stole nezaberie príliš miesta.


Moderná konektivita

Monitor je vybavený modernými rozhraniami HDMI 2.0 a DisplayPort 1.2a, ktoré podporujú vysoké rozlíšenie 3 840 × 2 160 px pri frekvencii 60 Hz, čo zaručuje plynulé prehrávanie multimediálneho obsahu bez chvenia a čisté zobrazenie obrazu v rozlíšení Ultra HD.


Inteligentné funkcie

Monitor Viewsonic VP3268-4K je vybavený vstavaným senzorom okolitého svetla, ktorý automaticky prispôsobí jas obrazovky podľa okolitého prostredia. Súčasťou displeja je tiež snímač prítomnosti, ktorý pomáha šetriť energiu vypnutím podsvietenia, pokiaľ nie je používateľ prítomný pred obrazovkou.


Šetrný k vášmu zraku

Ak denne pracujete s monitorom, určite sa stretávate s častou únavou očí. ViewSonic sa snaží tento jav eliminovať a svoje monitory vybavil technológiou zabraňujúcou blikaniu obrazu. Zahrnutý je tiež filter modrého svetla, ktorého vyžarovanie má negatívny vplyv na kvalitu spánku a namáhanie očí.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 31,5 " (80,01 cm)
Rozlíšenie 3840 × 2160

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS
Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Odozva 5 ms
Maximálny jas 350 cd/m2
Natívny kontrast 1300:1
Povrch displeja Antireflexný

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka 8 bit

Pripojenie

Grafické rozhranie HDMI, DisplayPort, mini DisplayPort
Štandardy grafického rozhrania HDMI 2.0
Audio rozhranie Výstup na slúchadlá
HDMI 2 ×
DisplayPort 1 ×
mini DisplayPort 1 ×
USB 4 ×

Farebné pokrytie

sRGB 100 %

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti Pivot
Funkcie Filter modrého svetla, Flicker-free
Výbava Reproduktory

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 71,36 cm
Výška 63,61 cm
Hĺbka 26,53 cm
Hmotnosť 10,33 kg
VESA prichytenie 100×100

Balenie

Káble v balení HDMI, DisplayPort, mini DisplayPort, USB, Audio

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 33 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 46 kWh/1000h
Kód:  WV259f2
Produktové číslo:  vp3268-4k

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07