Obnoviť stránku

31.5" NEC MultiSync PA322 UHD 4K

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

31.5" NEC MultiSync PA322 UHD 4K

Profesionálny 10bitový monitor NEC MultiSync PA322UHD sa vyznačuje predovšetkým špičkovou obrazovou kvalitou. Základom k nej je matrica IPS spoločne s technológiou IGZO, podsvietením W-LED a rozlíšením UHD (3840 x 2160 bodov). Tento monitor sa môže pýšiť aj vysokou spoľahlivosťou, umožňuje nonstop použitie 24/7 a poskytuje bezchybné intenzívne zobrazovania. Panel má integrovaný 14-bitový LUT SpectraView Engine, dodáva sa vrátane softvéru SpectraView II a pokrýva 99% AdobeRGB. S pomocou samostatne zakupiteľného externého senzora tak môžete skalibrovať farby monitora k dokonalej presnosti.

Ide o ideálny displej pre náročných kreatívnych profesionálov, dizajnérov, fotografov, CAD/CAM , úpravu videa, financie, strojárstvo, lekárske zobrazovanie, vysielanie, priemyselné aplikácie a každého, komu záleží na jeho vizuálnej práci. Panel využíva senzor okolitého osvetlenia, ktorý vždy presne prispôsobí podsvietenie obsahu a okolitým podmienkam. K pohodliu pri používaní prispieva výškovo nastaviteľný podstavec v rozsahu 150 mm s funkciou Pivot, naklápaním a natáčaním. Príjemným rozširujúcim bonusom je integrovaný slot OPS, ktorým môžete kedykoľvek a bez potreby externých káblov alebo zariadení obohatiť schopnosti panela.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Automatická regulácia jasu

Farba

Farba Čierna
Kód:  WN333b2
Produktové číslo:  60003685

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07