Obnoviť stránku

31.5 "EIZO FlexScan EV3237-GY sivý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

31.5 "EIZO FlexScan EV3237-GY sivý

Doteraz najjemnejšie rozlíšenie na kvalitnej a veľkej ploche ocenia herní fajnšmekri, na pracovisku CAD/CAM alebo spoločnosti na prezentáciu na úrovni. IPS zobrazovacia technológia podá živé farby a viditeľnosť aj takmer z boku. Pozorovací uhol 178° zabezpečuje rovnaký kontrast i farby v celom zornom poli používateľa. Spolu s Ultra HD rozlíšením uvidíte každú čiarku. Vďaka rýchlej dobe odozvy sa hodí aj pre vyznávačov moderných HD hier a filmov. S automatickou reguláciou jasu vynikne obraz svoju zreteľnosťou s optimálne jasným podaním vo dne i v noci.

Osadený konektormi


Monitor je vyzbrojený množstvom vstupov. Vybrať si možno medzi dvoma vstupmi DisplayPort (verzia 1.2), jedným vstupom HDMI (1.4) a jedným vstupom DVI Dual Link. So širokými možnosťami pripojenia súvisia rôzne konfigurácie Picture-by-Picture. Tá umožňuje rozdeliť obrazovku na dve, tri alebo dokonca štyri oblasti . Oba vstupy DisplayPort podporujú rozlíšenie 3840 × 2160 pri 60 Hz. Súčasťou konektorov je 3portový USB hub vysokorýchlostného typu USB 3.0, takže máte zaručený rýchle a pohodlné pripojenie napríklad flashdisku.

Pohodlie na dlhšie sedenie


Stojan s nadštandardným ergonomickým prispôsobením dáva používateľovi komfort nastavenia tak, aby čo najviac poloha panela vyhovovala individuálnym požiadavkám. Zvyšuje tak efektivitu a predchádza tým únave, pretože významne obmedzuje neprirodzené pozície pri sledovaní displeja. Dajte zbohom ohnutému krku - a je jedno či hore alebo dolu. Na výber máte 14cm výškové rozmedzie, otočnosť do strán a široký rozsah sklonu. Ak potrebujete skôr širokouhlý obraz na výšku, jednoducho si ho otočíte o 90°. Ušetrí aj miesto na stole. Reproduktory sú zabudované vo vnútri.
Doplňujúce informácie:

Špeciálne funkcie:
EcoView-Sense, Auto-EcoView, EcoView- Index, EcoView-Optimizer, Overdrive, HDCP-Decoder, Fine Contrast, On-Screen Display, PowerManager cez VESA DPMS, rozbočovač USB 3.0, zabudované reproduktory a sieťový napájací zdroj

Stojan:
172 ° doľava/doprava
-5° dopredu, 35° dozadu
Otočný o 90°
Výšková nastaviteľnosť 14 cm

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 31,5 " (80,01 cm)
Rozlíšenie 3840 × 2160

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS
Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Odozva 5 ms
Maximálny jas 300 cd/m2
Natívny kontrast 1000:1

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka 8 bit

Pripojenie

Grafické rozhranie DisplayPort, DVI
Štandardy grafického rozhrania DisplayPort 1.2, HDMI 1.4
Štandardy dátového rozhrania USB 3.2
HDMI 1 ×
DVI 1 ×
DisplayPort 2 ×

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Automatická regulácia jasu
Výbava Reproduktory

Farba

Farba Sivá

Rozmery a hmotnosť

Šírka 73 cm
Výška 58 cm
Hĺbka 25 cm
Hmotnosť 10,6 kg
VESA prichytenie 100×100
Kód:  WL579q
Produktové číslo:  EV3237-GY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04