Obnoviť stránku

31.5" Dell UP3214Q UltraSharp UHD 4K

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

31.5" Dell UP3214Q UltraSharp UHD 4K

S novým LCD monitorom od renomovanej spoločnosti Dell, si užijete len tú najlepšiu kvalitu. Model U3214Q UltraSharp totiž hoden svojho mena a ponúka prémiové rozlíšenie 3840 x 2160 bodov prostredníctvom parádneho IGZO panelu . Predstavuje úplne novú úroveň kvality obrazu a štyrikrát viac pixelov než obyčajné Full HD. Prirodzené, je tiež zobrazenie neuveriteľne sýte a ostré, dokonca aj veľmi zblízka. Obrovský 31,5 palcový monitor vďaka technológii IPS vynikajúci pozorovací uhol 176 ° horizontálne aj vertikálne. Pohodlie, predovšetkým pri pracovnom nasadení potom zvýši výškovo nastaviteľný stojan s možnosťou náklonu a zvislého natočenie. Samozrejmosťou je aj možnosť pripevniť monitor na stenu a ušetriť tak miesto na pracovnom stole.
Panel IGZO sa však pýši aj 10-bitovou farebnou hĺbkou , čím vám poskytne nevídanú farebnú škálu presahujúcu 1 miliardu farieb ! Vďaka tomu je určené pre univerzálne využitie v kancelárii, pre prácu s fotografiami aj pre CAD, či iné konštruktérske programy. Pre multimediálne zámery má technológiu Trace Free , ktorý zabráni rozmazaniu obrazu pri rýchlych scénach. Budete sa môcť stále radovať z ostrosti jeho rozlíšenia aj pri hrách a filmoch.
Monitor je ďalej vybavený celkovo štyrmi USB vstupmi, z ktorých všetky sú už typu USB 3.0. Ďalej nechýba HDMI, Display a Mini DisplayPort. Iste si obľúbite veľmi ľahký prístup k integrovanej čítačke pamäťových kariet . Jednoduché nastavenie všetkých možností monitora je zabezpečené postrannými dotykovými prvkami. Pokročilé riadenie spotreby PowerNap priaznivo ovplyvní využitie energie a zníži prevádzkové náklady.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 31,5 " (80,01 cm)

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  WB911m
Produktové číslo:  210-ACDO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13