Obnoviť stránku

29" Sencor SLE 2909M4

4,2 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

29" Sencor SLE 2909M4

LCD televízor Sencor SLE 2909M4 zaujme spojením vynikajúcej funkcionality a prívetivej ceny. Jeho obrazovka ponúka HD Ready rozlíšenie (1366 x 768) pre detailný ostrý obraz nielen z Blu-ray nosičov. Poskytuje vysoký dynamický kontrast i jas a výborné pozorovacie uhly pre nerušenú zábavu. Štandardom je vstavaný HD DVB-T tuner pre kvalitný príjem pozemného digitálneho vysielania.
Televízor sa vyznačuje bohatou multimediálnou výbavou. Umožňuje nahrávanie sledovaných TV programov na pripojené USB dátové úložisko vrátane funkcie časového posunu živého vysielania TimeShift. Zároveň podporuje aj prehrávanie multimédií z USB zariadení. Na pripojenie externých zdrojov signálu s vysokým rozlíšením ponúka televízor hneď trojicu HDMI vstupov, ktoré dopĺňa sada tradičných analógových konektorov.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 29 " (73,66 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 66 cm
Výška 44 cm
Hĺbka 18 cm
Výška bez podstavca 40,5 cm
Hĺbka bez podstavca 9,77 cm
Hmotnosť 5,2 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS529d
Produktové číslo:  SLE 2909M4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09