Obnoviť stránku

29 "LG 29UM65 ultrawide

4,3 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

29 "LG 29UM65 ultrawide

Elegantný profesionálny monitor určený pre graficky náročných užívateľov s panoramatickým rozlíšením 2560 x 1080 bodov. Monitor je ideálny pre všetkých hráčov, ale aj vývojárov, grafikov, dizajnérov a editorov hudby a videa, ktorým poskytne dostatočne veľkú pracovnú plochu s vysokou kvalitou zobrazenia. Kvalitný IPS displej s 8-bitovým podaním farieb zabezpečí aj vďaka vysokému dynamickému kontrastu 5 000 000:1 špičkový obraz a to aj pri pohľade z ostrého uhla.

Monitor vďaka svojej veľkosti ponúka možnosť pripojenie dvoch zariadení súčasne prostredníctvom funkcie Dual Link-Up. Nič vám tak nebráni pripojiť napríklad dva notebooky prostredníctvom HDMI konektorov a využiť celú šírku monitora na paralelné zobrazenie oboch výstupov pri spoločnej práci na projekte alebo napríklad na zobrazenie výstupu počítača a DVD prehrávače. Pri samostatnom využití monitora je k dispozícii funkcia 4-Screen Split, ktorá dovolí zobrazovať naraz až 4 rôzne programové okná a navoliť si ich usporiadanie doslova jedným kliknutím. Multimediálny zážitok doplnia 7 W stereo reproduktory.

Kód:  WK060a1j2
Produktové číslo:  29UM65-P.AEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13