Obnoviť stránku

29" LG 29UM59 ultrawide

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

29" LG 29UM59 ultrawide

Jedná sa o veľmi vydarený 29" ultrawide monitor pre užívateľov, ktorí sú nároční na grafické zobrazenie. Vďaka panoramatickému rozlíšeniu 2560 × 1080 sa všetko na monitore objavuje v prekrásnej kvalite. Monitor LG 29UM59 ultrawide je vyrobený na základe LED technológie a ponúka dobu odozvy iba 5 ms, preto je výborný aj na hry. Pomer strán je 21 : 9. Monitor môžete pohodlne postaviť na stôl vďaka jeho pevnému stojanu, alebo ho zavesiť na stenu pomocou pribaleného VESA držiaku. 

Kľúčové vlastnosti LED monitora LG 29UM59 ultrawide

  • Ultraširoký monitor
  • 29" LED panel s technológiou IPS
  • Odozva len 5 ms
  • Vstavaný VESA držiak aj pohodlný stojan
  • Kvalitné materiály
  • Energeticky úsporný monitor

Skvelé pozorovacie uhly a IPS technológia

Monitor LG 29UM59 ultrawide disponuje IPS technológiou, ktorá zlepšuje pozorovacie uhly na displej. Táto technológia zaručuje výborný pozorovací uhol až 178°. Farebný štandard sRGB poskytuje lepšie podanie farieb a zlepšuje tak užívateľský zážitok. Monitor môžu využívať aj nároční fotografi či grafici, ktorí potrebujú verné zobrazenie farieb v poriadnej kvalite.

Technológia Flicker Safe

Vďaka technológii Flicker Safe, ktorú vyvinula pre svoje monitory firma LG, monitor nebliká a minimalizuje únavu očí. Práca pri počítači bude príjemnejšia a vydržíte pri nej dlhšie ako s klasickými monitormi, ktoré túto technológiu nemajú.

Veľká konektivita

K monitoru LG 29UM59 ultrawide môžete vďaka jeho dvom HDMI portom pripojiť až 2 zdroje signálu naraz. Táto funkcia vám dovolí na jednom monitore pracovať napríklad v grafickom programe a sledovať film. Na zadnej strane monitora sa nachádza 3,5 mm jack konektor pre slúchadlá.

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS
Technológie FreeSync

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK060a1j15
Produktové číslo:  29UM59-P.AEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03