Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

29" LG 29UB67 Ultrawide

4,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

29" LG 29UB67 Ultrawide

Ďalší profesionálny monitor z dielne spoločnosti LG určený pre graficky náročných používateľov s panoramatickým rozlíšením 2 560 × 1 080 pixelov. Okrem pracovných úloh vám monitor poskytne skvelé podmienky pre sledovanie filmov, hranie hier či prácu v grafických aplikáciách. Vďaka skvelým pozorovacím uhlom si vysokú kvalitu obrazu vychutnáte z každej pozície. Funkcia Smart Energy Saving robí z monitora energeticky úsporné zariadenie s nízkymi prevádzkovými nákladmi. 
IPS panel pokrýva viac ako 99% farebného štandardu sRGB a v kombinácii s Calibration Hardware (True Color Finder) poskytuje presnejšie podanie farieb založené na optimálnej úrovni jasu a kontrastu. Monitor je teda ideálnym riešením aj pre fotografov, ktorí si môžu vychutnať svoje snímky v maximálnom farebnom podaní. 

Kľúčové vlastnosti

  • Panoramatické rozlíšenie
  • Možnosť otočenia - Pivot
  • Znižuje únavu očí
  • Energeticky úsporný
  • Režim pre čítanie
  • Multitasking
  • Umožňuje pripojenie dvoch zariadení súčasne

Optimalizované pracovné prostredie

Medzi každodenné činnosti, každého kto pracuje v kancelárii, patrí dlhodobé čítanie dokumentov na monitore, čo vedie k únave očí. Užitočná funkcia pre čítanie automaticky upravuje farby do mäkkých tónov tak, že sledovanie obrazovky je rovnako pohodlné ako čítanie knihy. Aj po celodennom sledovaní monitora pôjdete domov s minimálnou únavou vašich očí.
Svoje pohodlie ešte môžete navýšiť ergonomickým nastavením monitora, kedy je možné monitor ľahko natáčať, naklápať či úplne otočiť o 90° (pivot).

Nová éra multitaskingu

Multitasking už nemusí znamenať zbesilé miešanie okien tam a späť. Teraz bude stačiť jedno kliknutie myšou a obrazovku si budete môcť rozdeliť až na 4 nezávislé plochy - na jednom monitore vytvoríte štyri rôzne okná, medzi ktorými nebudete musieť prepínať. Pracujte čo najefektívnejšie a najpohodlnejšie až v 4 programoch naraz. 

Pohodlie pre oči

Okrem vynikajúceho zobrazenia poteší aj technológiou Flicker Safe pre minimalizáciu únavy očí, takže si úžasného obrazu užijete dlhšie. Nová technológia stmievanie minimalizuje blikanie, ktoré zbytočne zaťažuje oči. Vďaka tomu budú dlhšie seansy pri počítači komfortnejšie.

Dva zdroje naraz

Vďaka prítomnosti niekoľkých vstupných portov pre zobrazovacie zariadenia môžete pripojiť k monitoru až dve zariadenia naraz. Pritom čo budete pracovať napríklad v grafickom editore, môžete sledovať film prehrávaný z pripojeného prehrávača.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 29 " (73,66 cm)
Rozlíšenie 2560 × 1080 px

Obrazovka

Odozva 5 ms
Maximálny jas 300 cd/m2
Povrch displeja Matný
Pomer strán 21:9
Konštrukcia Rovná

Pripojenie

Typ pripojenia DisplayPort, DVI, HDMI 1.4
Ďalšie pripojenie Slúchadlový výstup, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Káble v balení DisplayPort, USB

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie funkcie Reproduktory, Nastaviteľná výška, Pivot, Flicker-free
VESA prichytenie 200×100

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 70,3 cm
Výška 40,4 cm
Hĺbka 25,23 cm
Hmotnosť 8,62 kg

Spotreba

Trieda energetickej účinnosti C
Kód:  WK060a1j33
Produktové číslo:  29UB67-B.AEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14