Obnoviť stránku

29" LG 29MT48DF

4,0 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

29" LG 29MT48DF

S televíznym monitorom LG si vychutnáte multimediálny obsah zo širokej palety zdrojov. Využite monitor ako klasický televízor či ako monitor k počítaču. Na výber máte aj zariadenie so SCART. Jeho pýchou je vysokokvalitný panel VA s podsvietením pomocou LED diód. Môžete sa tešiť na verné vykreslenie farieb a príjemne široké pozorovacie uhly. Čakajte teda nádherný obraz v každej situácii. Či už budete pri monitore stáť, sedieť alebo ležať, vaše oči uvidia len tú najvyššiu kvalitu zobrazenia.

Kľúčové vlastnosti

  • VA na verné vykreslenie farieb
  • Rovnaká kvalita obrazu pri pohľade z uhla
  • Pripojíte širokú paletu zdrojov
  • Príjem televízneho vysielania DVB-T/C
  • Hlasné stereo reproduktory (2× 5 W)

Všetko v jednom

Aby bolo sledovanie dokonalé, nemôžu chýbať vstavané stereo reproduktory s nadštandardným výkonom 2× 5 W, takže nie je nutné dokupovať ďalšie. Poteší celé množstvo vstupných rozhraní, medzi ktorými možno nájsť napríklad digitálne HDMI na pripojenie herných konzol alebo PC. Nesmie chýbať ani USB na jednoduché prehrávanie filmových trhákov. To všetko vo vkusnom vyhotovení s ladnými krivkami.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1366 × 768

Farba

Farba Čierna

Tunery

Typ tuneru DVB-C
Kód:  WK060a1j52
Produktové číslo:  29MT48DF-PZ.AEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07