Obnoviť stránku

29" LG 29MT45D

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

29" LG 29MT45D

S novým televíznym monitorom LG si vychutnáte multimediálny obsah z rôznych zdrojov. Jeho pýchou je vysoko kvalitný panel IPS s podsvietením pomocou LED diód, preto sa môžete tešiť na verné vykreslenie farieb a príjemne široké pozorovacie uhly. Samotný moderný dizajn v čiernom prevedení s ladnými krivkami monitoru veľmi pristane.

Televízia aj monitor

Využite monitor ako klasickú televíziu či ako monitor k počítaču. Ovládajte televízor pomocou nového ovládača, skoro ako by ste ovládali počítač myšou. Rozhranie je intuitívne a vždy sa v ňom ľahko zorientujete. Cez rozhranie HDMI k televízoru pripojíte múdre zariadenie. Nakrútené videá, obrázky alebo dokonca hry si tak vychutnáte na veľkej obrazovke. Na sledovanie napríklad filmov z vášho externého úložiska slúži USB rozhranie.

Technológia IPS

Moderný panel IPS s rozlíšením HD Ready umožní vždy kvalitný zážitok. Či už budete pri monitore stáť, sedieť alebo ležať, vašim očiam sa dostane verného zobrazenia so  širokými pozorovacími uhlami . Všetci priatelia okolo budú vidieť živé farby, ostré detaily aj plynulý pohyb. Pre základné ozvučenie slúžia integrované stereo reproduktory s celkovým výkonom 10 W.

Hlavné prednosti:

  • Tuner - klasická televízia aj monitor k počítaču
  • Kvalitná technológia IPS
  • Integrované reproduktory
  • Možnosť prehrávať súbory z úložísk cez USB
  • Nízka spotreba

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1366 × 768

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK060a1j5
Produktové číslo:  29MT45D-PZ.AEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19