Obnoviť stránku

28" Samsung UE28J4100

5 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

28" Samsung UE28J4100

Aj moderný LED televízor nemusí byť vždy vybavený inteligentnými funkciami, 3D technológiou alebo pripojením na internet. Dôkazom je model od Samsungu série 4000, ktorý je ideálnou voľbou pre užívateľov očakávajúcich len klasické funkcie a priaznivejšiu cenu televízora. Moderné technológie tu reprezentujú 2 HDMI konektory a tuner na príjem káblového i pozemného vysielania v HD rozlíšení.

Detailný obraz aj zvuk

To však neznamená ústupky v obrazovej kvalite. Technológia Wide Color Enhancer Plus využíva pokročilý algoritmus na zvýšenie kvality obrazu a odhaľuje skryté detaily. Uvidíte farby presne tak, ako to tvorcovia obsahu zamýšľali. Skvelý obraz dotvára aj vynikajúce ozvučenie s podporou súčasného zvukového formátu Dolby Digital Plus.

Veľmi slušná výbava

Nechýba mu praktický USB konektor na prehrávanie zvuku, videa a fotografií z prenosných dátových úložísk. Zakázané vám nezostanú ani kódované programy káblovej televízie, pretože môžete do slotu CI+ vložiť dekódovaciu kartu vášho poskytovateľa káblovej televízie. Obrazovka televízora využíva úsporné LED podsvietenie, ktoré oproti tradičným LCD televízorom znižuje spotrebu až o 40%!

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 28 " (71,12 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Pripojenie

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 64,34 cm
Výška 43,81 cm
Hĺbka 15,1 cm
Výška bez podstavca 39,65 cm
Hĺbka bez podstavca 6,29 cm
Hmotnosť 3,82 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR457d33
Produktové číslo:  UE28J4100AWXBT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18