Obnoviť stránku

28" Samsung Odyssey G7

4,1 8 hodnotení
691,90 €

28" Samsung Odyssey G7


Vynikajúci herný 4K monitor Samsung Odyssey G7 so 144 MHz frekvenciou

Exkluzívny herný monitor Samsung Odyssey G7 vám ponúkne úplne pohlcujúci zážitok pri hraní tých najväčších bômb. Uhlopriečka s veľkosťou 28" a jemné UHD rozlíšenie zaistí kvalitné zobrazenie celého obsahu. Gamerský monitor má displej, ktorý sa navyše pýši 144 Hz obnovovacou rýchlosťou a podporuje obľúbené režimy NVIDIA G-SYNC aj AMD FreeSync.



Monitor herný Samsung Odyssey G7 ponúkne žiadané 4K rozlíšenie

Hráči používajúci monitor herný Samsung Odyssey G7 budú úplne nadšení z použitého 4K rozlíšenia, ktoré dodáva obrazu ďalší stupeň kvality. S viac pixelmi a väčšou hĺbkou obrazu budú hry oproti minulosti realite oveľa bližšie. Okrem hráčov však nemožno zabudnúť ani na kóderov a programátorov, ktorým môže priniesť pohodlnejšie prechádzanie kódu čerstvý vietor do plachiet efektivity práce.



Gaming monitor Samsung Odyssey G7 s miliardou farieb s HDR10

Gaming monitor Samsung Odyssey G7 vás ohromí fantastickou grafikou s HDR10. Vďaka širokej škále odtieňov budú herné scény žiarivejšie ako kedykoľvek predtým. Vychutnajte si detailné rozlíšenie s hlbokými a jasnými farbami pre špičkovú viditeľnosť v akejkoľvek situácii.




Herný monitor Samsung Odyssey G7 reaguje v reálnom čase

Technológia AMD Radeon FreeSync, ktorou disponuje herný monitor Samsung, garantuje výnimočne plynulé, rýchle a akčné hranie bez rušivých lagov. Dynamická obnovovacia frekvencia až 144 Hz zaistí aj pre tie najnáročnejšie scény dokonale čisté hranie bez jediného šklbnutia.



4K monitor Samsung pre dokonale hladký zážitok

Technológia G-Sync Compatible synchronizuje monitor Samsung Odyssey G7 s grafickou kartou a tým eliminuje trhanie, obrazové duchy a jeho oneskorenie. Rýchla akcia a komplexné herné scény tak budú úplne stabilné.



Multifunkčný ergonomický stojan je pýchou monitora Samsung Odyssey G7

Umiestnite gamerský monitor Samsung Samsung Odyssey G7 tak, aby ste dosiahli optimálne pohodlie. Dizajn bez okrajov, kompatibilita so systémom VESA a rôzne možnosti nakláňania, otáčania a preklápania umožňujú umiestniť monitor do ľubovoľného prostredia. Vďaka kvalitnému stojanu a malej hĺbke navyše zaberá menej miesta na stole, čím zaisťuje čistý a úhľadný priestor.



Herný monitor s atraktívnym herným dizajnom

Obklopte sa svetlom v každej hernej scéne. Vtlačte tvár svojmu hernému priestoru s niekoľkými farebnými módmi, ktoré skoro vyskočia z obrazovky priamo do vašej reality. Technológia CoreSync dokáže zjednotiť farby na obrazovke s podsvietením monitora a zabezpečiť vám zážitok, v ktorom sa herný svet mieša s reálnym.


Displej gaming monitora Samsung Odyssey G7 dokáže automatické prepínanie zdrojov

Vďaka funkcii Automatického prepínania zdrojov deteguje gaming monitor nové zariadenia v momente, keď sú pripojené, a zobrazí náležitý signál. Správny vstup v ponuke už hľadať nemusíte. Samotný herný monitor Samsung Odyssey G7 podporuje pripojenie obrazu cez DisplayPort 1.4 a 2× HDMI 2.1.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 28 " (71,12 cm)
Rozlíšenie 3840 × 2160

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS
Obnovovacia frekvencia 144 Hz
Odozva 1 ms
Maximálny jas 400 cd/m2
Natívny kontrast 1000:1
Povrch displeja Matný
Technológie FreeSync

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Pripojenie

Grafické rozhranie HDMI, DisplayPort
Štandardy grafického rozhrania DisplayPort 1.4, HDMI 2.1
Štandardy dátového rozhrania USB 3.2
Audio rozhranie Výstup na slúchadlá
HDMI 2 ×
DisplayPort 1 ×
USB 3 ×

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti Nastaviteľná výška, Pivot
Funkcie Filter modrého svetla, Flicker-free, Obraz v obraze (PiP)

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 63,7 cm
Výška 57,5 cm
Hĺbka 24,7 cm
Hmotnosť 7,9 kg
VESA prichytenie 100×100

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 33 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 50 kWh/1000h
Kód:  WH605e20
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LS28AG700NUXEN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18