Obnoviť stránku

28 "LG 28MT47DC

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

28 "LG 28MT47DC

S televíznym monitorom LG si vychutnáte multimediálny obsah zo širokej palety zdrojov. Využite monitor ako klasickú televíziu či ako monitor k počítaču. Na výber máte aj zariadenia so SCART. Jeho pýchou je vysoko kvalitný panel VA s podsvietením pomocou LED diód, preto tešte na verné vykreslenie farieb a príjemne široké pozorovacie uhly. Čakajte teda nádherný obraz za každej situácie. Či už budete pri monitore stáť, sedieť alebo ležať, vašim očiam sa dostane iba tej najvyššej kvality zobrazenia.

kľúčové vlastnosti

  • VA pre verné vykreslenie farieb
  • Rovnaká kvalita obrazu pri pohlede z uhla
  • Pripojíte širokú paletu zdrojov
  • Príjem televízneho vysielania DVB-T / C
  • Hlasné stereo reproduktory (2x 5 W)

Všetko v jednom

Aby bolo sledovanie dokonalé, nemôžu chýbať vstavané stereo reproduktory s nadštandardným výkonom 2x 5 W, teda nie je nutné dokupovať ďalšie. Poteší celá rada vstupných rozhraní, medzi ktorými je možné nájsť HDMI či SCART. To všetko v slušnom prevedení s ladnými krivkami.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1366 × 768

Farba

Farba Čierna

Tunery

Typ tuneru DVB-C
Kód:  WK060a1ic2
Produktové číslo:  28MT47DC-PZ.AEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13