Obnoviť stránku

28" LG 28MT47D

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

28" LG 28MT47D

S televíznym monitorom LG si vychutnáte multimediálny obsah zo širokej palety zdrojov. Využijete monitor ako klasickú televíziu či ako monitor k počítaču. Na výber máte aj zariadenia so SCART. Jeho pýchou je vysoko kvalitný panel VA s podsvietením pomocou LED diód. Tešte sa na verné vykreslenie farieb a príjemne široké pozorovacie uhly. Čakajte teda nádherný obraz za každej situácie. Či už budete pri monitore stáť, sedieť alebo ležať, vašim očiam sa dostane tej najvyššej kvality zobrazenia.

Kľúčové vlastnosti

  • VA pre verné vykreslenie farieb
  • Rovnaká kvalita obrazu pri pohľade z uhla
  • Pripojíte širokú paletu zdrojov
  • Príjem televízneho vysielania DVB-T / C

Všetko v jednom

Aby bolo sledovanie dokonalé, nemôže chýbať ani vstavané ozvučenie, teda nie je nutné dokupovať ďalšie. Poteší celá plejáda vstupných rozhraní, medzi ktorými je možné nájsť HDMI, SCART či štandardný D-Sub (VGA) konektor. To všetko v slušnom prevedení s ladnými krivkami.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1366 × 768

Farba

Farba Čierna

Tunery

Typ tuneru DVB-C
Kód:  WK060a1ic
Produktové číslo:  28MT47D-PZ.AEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18