Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

28" Lenovo ThinkVision 4K Smart Display

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

28" Lenovo ThinkVision 4K Smart Display

ThinkVision Smart Display zhmotňuje najnovšie trendy v oblasti LCD panelov pre serióznu prácu aj dokonalú zábavu. S obojím si poradí aj samotnom. Pracujte, sledujte filmy a užívajte si herné pecky vďaka extrémne vysokému rozlíšeniu 4K a nízkej odozve. 28 "plocha vás vtiahne do deja a hodí sa aj pre prácu s niekoľkými oknami či aplikáciami naraz. 14bitovým spracovaním farieb má paletu presahujúce 1 miliardu odtieňov, a tak uspokojí aj graficky náročnejších užívateľov .

Komfortnejšie práca, lepší zábava


Prirástlo vám k srdcu dotykové ovládanie preslávené Androidom alebo samotné prostredie Androidu? Smart Display má 10bodové ovládanie prstami pre zvýšenie produktivity a tiež pre úplne nový spôsob, ako si užiť Android aplikácie na veľkej obrazovke . Procesorová platforma NVIDIA Tegra T50X má sa 4jádry a 2GB operačnej pamäte DDR3L bohatý výkon pre streamovanie zábavy, prácu vo viacerých oknách aj hranie hier na grafickej úrovni herných konzol. S 32GB pamäťou máte dostatok miesta pre softvér aj osobné dáta.

Výbava bez ústupkov


Samozrejme sa nemusíte vzdávať prostredie svojho stolného počítača či notebooku. Monitor pokryje 3 HDMI (1.4) vstupmi a jedným DisplayPortom všetko potrebné a ešte poslúži napríklad aj pre 4K zobrazenie z najnovších herných konzol a ďalších budúcich zariadeniach. Pre tieto účely nechýba reproduktory 2x 5 W. Monitor vyhovie aj na poli polohovanie. Aby ste si plne užili dotykové ovládanie a zobrazenie aj v stoji, možno ho nakloniť až o 90 °, teda úplne LCD položiť. Rýchle pripojenie periférií zariadi USB hub s jedným trvalo napájaným portom pre dobíjanie.
Doplňujúce údaje:

Zabudovaná platforma:
Procesor: NVIDIA Tegra T50X (Quad Core) 2GHz
Operačná pamäť: RAM: DDR3L 2GB
Úložisko: eMMC: 32 GB
Komunikácia: WiFi 802.11 a/b/g/n (BCM43241), Bluetooth 4.0
Operačný systém: Google Anroid 4.4

Stojan:
Uhol náklonu (dopredu/dozadu): -5 °/90 °
Úprava výšky: 160 mm (úprava kĺbom nad podstavcom)

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a funkcie

Výbava Webkamera

Farba

Farba Čierna
Kód:  WM232e6t
Produktové číslo:  60B6GAT1EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14