Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

28" GIGABYTE M28U

3,9 29 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
538,90 €

28" GIGABYTE M28U


Herný 4 K monitor GIGABYTE M28U so 144 Hz frekvenciou

Herný monitor GIGABYTE M28U na prvý pohľad zaujme nádherným štíhlym dizajnom s tenkým rámčekom a celou sériou zaujímavých funkcií. Napríklad ide o komplexné herné technológie vrátane podpory HDR, FreeSync a 144 Hz obnovovacej frekvencie. 4 K rozlíšenie na ploche s uhlopriečkou 28 palcov poskytuje úplne mimoriadnu jemnosť a IPS panel zaručuje vynikajúce farby a pozorovacie uhly monitora. V praxi tiež poteší certifikácia VESA DisplayHDR alebo vstavaný prepínač KVM.

Herný monitor GIGABYTE M28U a jeho kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný herný monitor s veľkou 28-palcovou uhlopriečkou a 4 K rozlíšením
  • 144 Hz obnovovacia frekvencia
  • Panel IPS so širokými pozorovacími uhlami
  • Herný monitor GIGABYTE M28U má atraktívny bezrámčekový dizajn
  • Technológia FreeSync eliminuje prepady snímkovej frekvencie
  • Celá séria herných funkcií
  • K dispozícii konektory 2× HDMI 2.1 a DisplayPort 1.4

Gamerský monitor GIGABYTE M28U má vstavaný prepínač KVM 

Gamerský monitor GIGABYTE M28U je navrhnutý tak, aby zvýšil produktivitu práce a zároveň ponúkol ultrarýchlu hru a žiadanú zábavu. Unikátne tlačidlo KVM na zadnej strane umožňuje používateľom rýchlo spúšťať zariadenia. Modelová séria M je vybavená portom USB typu C, ktorým sa prenáša obraz, dáta a napájanie na mobilné zariadenia. Pripojením zariadenia (s podporou alternatívneho režimu DisplayPort) priamo ku gamerskému monitoru GIGABYTE M28Umôžu používatelia ovládať tieto zariadenia klávesnicou a myšou a súčasne ich aj nabíjať. To umožňuje rozličné scenáre používania a výrazne zvyšovať produktivitu. 

Gamingový monitor s prémiovým panelom IPS 

Doménou gamingového monitora GIGABYTE M28U je skvelé farebné podanie. Výrobca totiž použil kvalitný panel IPS s farebným rozsahom na úrovni 120 % sRGB. Samozrejmosťou sú skvelé pozorovacie uhly bez obrazovej deformácie.

Herné nasadenie monitora GIGABYTE M28U

Gamerský monitor GIGABYTE M28U má rýchlu obnovovaciu frekvenciu, 144 Hz, čo zaručuje, aby aj rýchle hry hrané pri najvyššom vizuálnom nastavení vyzerali hladko a úplne bez oneskorenia. Technológia FreeSync je v dnešnej dobe dostupná nielen na grafické karty AMD, ale aj na konkurenčné NVIDIA.

Herný monitor GIGABYTE M28U sa môže pochváliť 1 ms odozvou

Vďaka celej sérii exkluzívnych technológií je monitor GIGABYTE M28U vybavený špičkovým panelom s odozvou len 1 ms. Vďaka tomu úplne potláča rozostrenie a rozmazanie obrazu. Všetky objekty v pohybe sa tak zdajú na obrazovke herného monitora GIGABYTE M28U ostré, takže aj samotné hranie je plynulejšie.

Gamerský monitor s hernými vylepšeniami

Gamerský monitor GIGABYTE M28U je vybavený celou sériou rozšírených herných funkcií aj mimoriadne kvalitnou ponukou OSD. Tá ponúka zobrazenie zameriavacieho kríža, časovača alebo ukazovateľa aktuálnej snímkovej frekvencie. Vďaka tomu môžete napríklad lepšie ladiť nastavenia grafických detailov.

 

Gamingový monitor GIGABYTE M28U neunavuje oči

O pohodlné sledovanie gamingového monitora GIGABYTE M28U sa stará integrovaná technológia Flicker Free, ktorá potláča mieru blikania obrazu. Táto technológia napomáha znižovať únavu očí, ktorá sa môže objavovať pri sledovaní displeja dlhšiu dobu.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 28 " (71,12 cm)
Rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Odozva 1 ms
Maximálny jas 300 cd/m2
Kontrast 1000:1
Povrch displeja Matný
Pomer strán 16:9
Konštrukcia Rovná

Pripojenie

Typ pripojenia DisplayPort 1.4, HDMI 2.1, USB-C
Ďalšie pripojenie Slúchadlový výstup
HDMI 2 ×
DisplayPort 1 ×
USB-C 1 ×
USB 2 ×
Káble v balení HDMI, DisplayPort, USB

Vlastnosti a funkcie

Technológie FreeSync
sRGB 120 %
Ďalšie funkcie Reproduktory, Nastaviteľná výška, HDR, Flicker-free, Filter modrého svetla
Ďalšie funkcie Obraz v obraze (PiP)
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 63,7 cm
Výška 53,4 cm
Hĺbka 19,4 cm
Hmotnosť 6,93 kg

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 27 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 53 kWh/1000h
Stand-by spotreba (pohotovostná) 0,5 W
Typická spotreba 115 W
Kód:  CGM27Qa
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  M28U
Odkazy: Informačný list

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11