Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

28" BenQ GC2870H

4,6 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

28" BenQ GC2870H

LCD monitor BenQ GC2870H ponúka kvalitný 8-bitový VA panel s rozlíšením 1920 x 1080 pixelov na uhlopriečke 28 palcov. Vycibrený, pritom jednoduchý a minimalistický dizajn ideálne zapadne na váš pracovný stôl.
Poskytne pozoruhodný a jedinečný obraz s extrémne vysokým prirodzeným kontrastným pomerom 3000 : 1, dynamickým kontrastným pomerom 20M : 1 a širokými pozorovacími uhlami 178°/178°.
Oproti svojim konkurentom ponúka väčšie pokrytie farebného priestoru 85 % NTSC.
Monitor pripojíte cez konektory D-Sub a 2x HDMI
Špeciálna technológia monitora - BenQ Flicker-free a Low Blue Light ochránia váš zrak, a udržia vašu pozornosť vďaka menšej námahe vašich očí.


Navrhnutý pre maximálnu sofistikovanosť

Jednoduchosť je najvyššia sofistikovanosť." - Leonardo da Vinci

Rafinovane prevedené detaily monitoru BenQ GC2870H z neho robia skvelého spoločníka do vášho domova aj kancelárie. Základňa v tvare písmena "T" ponúka štýlový vybrúsený povrch s vlasovým vzorom, doplnený o lesklú ozdobu nadväzuje na motto spoločnosti BenQ "Pretože na tom záleží" ( "Because it matters"). Všetko dokresľuje čierny obal monitoru s unikátnym vzorom.


BenQ Eye-Care

BenQ Eye-care

Najnovší rad monitorov BenQ Eye-care vám zaistí maximálnu ochranu zraku a zároveň poskytne najpríjemnejší a najpohodlnejší obrazový zážitok.
Disponuje pokročilými technológiami Flicker-free a Low Blue Light

BenQ Flicker-free

Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200x za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia.
Uľavte svojim očiam od blikania prechodom na monitor GC2870H.

BenQ Flicker-free

BenQ Low Blue Light

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolestí hlavy a poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred počítačom v zdravších podmienkach.


Výraznejšie farby

Širšie pokrytie farebného priestoru monitora BenQ GC2870H zvýrazňuje farby a obraz sa tak stáva oveľa realistickejším. Oproti konvenčným monitorom dosahuje hodnoty 85 % NTSC a reprodukuje živší obraz či už surfujete na webe, hráte hry, prezeráte fotografie alebo sa pozeráte na video.

Úžasná hĺbka farieb

Extrémne vysoký prirodzený kontrast 3000 : 1 tj. trojnásobok kontrastu bežných panelov, poskytuje pri tmavých a zložitých snímkach úžasnú hĺbku farieb a rozlíšenie s najvyššou jemnosťou a čistotou. Pri takto vysokom prirodzenom kontrastnom pomere môžete očakávať nekonečný dynamický kontrastný pomer, ktorý mnohokrát prekoná vaše očakávania.

Kvalitné 8-bitové farby

8-bitový VA panel poskytuje plynulejšie a stabilnejšie farebné prechody súčasným vykresľovaním celkom 16,7 milióna farebných odtieňov

Široké pozorovacie uhly 178°/178°

VA panel monitora BenQ GC2870H poskytuje široké pozorovacie 178°/178° uhly pri pohľade zľava, sprava, zhora a zdola.


Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 28 " (71,12 cm)
Rozlíšenie 1920×1080 px

Obrazovka

Odozva 5 ms
Maximálny jas 300 cd/m2
Kontrast 3000:1
Konštrukcia Rovná

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 1.4, VGA
Ďalšie pripojenie Slúchadlový výstup

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie funkcie Flicker-free, Filter modrého svetla

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 65,89 cm
Výška 47,68 cm
Hĺbka 20,37 cm

Spotreba

Trieda energetickej účinnosti B
Kód:  WT157w1
Produktové číslo:  9H.LEKLA.TBE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13