Obnoviť stránku

27" ViewSonic XG2703-GS

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" ViewSonic XG2703-GS

Stvorený pre rýchle herné akcie

Herný monitor ViewSonic XG2703-GS je určený pre náročných hráčov, ktorým ponúkne neskutočne ostrý obraz, ktorý obstojí aj pri tých najzbesilejších herných akciách. Displej sa vyznačuje nízkou latenciou, vysokou obnovovacou frekvenciou 165 Hz a perfektným zobrazením farieb. Navyše vďaka Nvidia technológiám je zaručená dokonalá plynulosť hrania.


Kľúčové vlastnosti monitora ViewSonic XG2703-GS

  • WQHD rozlíšenie (2 560 × 1 440 px)
  • 27" SuperClear IPS panel
  • Obnovovacia frekvencia 165 Hz
  • Technológia šetriaca zrak
  • Podpora NVIDIA G-Sync a NVIDIA Ultra Low Motion Blur
  • Výkonné reproduktory s čistým zvukom
  • 5× USB, DisplayPort, HDMI
  • Flexibilné nastavenie polohy displeja
  • Vylepšená viditeľnosť v tmavých scénach

Vysoké WQHD rozlíšenie

WQHD panel ponúka oproti Full HD displejom takmer dvojnásobné rozlíšenie, vďaka čomu dosahuje oveľa ostrejší obraz pri zachovaní rovnakého pomeru strán 16 : 9, bez toho aby došlo k jeho deformácii či roztiahnutiu. Navyše poskytuje až o 77 % viac priestoru na obrazovke, čo umocní váš herný zážitok na maximum.


Úžasne farebný herný svet

SuperClear IPS panel poskytuje výnimočný obrazový výkon so širokými pozorovacími uhlami a podporou farebného gamutu 99 % sRGB, takže výsledné farby sú živšie a presnejšie. Navyše je podporovaný obsah s vysokým dynamickým obsahom HDR10, ktorý obsahuje podrobnejšie informácie z jasnejších a tmavších scén pre zobrazenie bohatších farieb a detailov.


NVIDIA G-Sync

Výhodou tohto monitora je podpora technológie NVIDIA G-Sync, ktorá plynule synchronizuje výstup snímkovej frekvencie medzi grafickou kartou a monitorom, čím eliminuje nepríjemné trhanie obrazu pri akčných scénach. Výsledkom je oveľa plynulejší herný zážitok.


NVIDIA Ultra Low Motion Blur

Technológia NVIDIA Ultra Low Motion Blur efektívne znižuje rozmazanie pohybu a minimalizuje tvorbu artefaktov. Či už pretekáte, bojujete alebo utekáte pred nepriateľom, všetky pohyblivé časti na obrazovke zostávajú dokonale ostré a hladké, rovnako ako vaše vlastné reflexy.


Úplne plynulý obraz

Monitor ViewSonic XG2703-GS sa pýši rýchlou obnovovacou frekvenciou 165 Hz, ktorá zaistí vyššiu plynulosť obrazu a úžasnú grafiku bez ohľadu na to, ako rýchlo sa herná akcia rozvíja. Už vás nebude obmedzovať pohybová neostrosť a trhanie obrazu. Užite si plynulosť herného sveta v dokonalých detailoch.


Prednastavené herné módy

Pomocou klávesových skratiek môžete počas hrania vyvolať vopred nakalibrované nastavenia, ktoré prinášajú skvelú kombináciu farieb a technológií prispôsobených pre konkrétne herné scenáre. Napr. voľba ColorX zabezpečí optimálnu obnovovaciu frekvenciu, dobu odozvy a farbu, ktorá je ideálna pre first-person hry.


Komfort pre oči

Ak denne pracujete s monitorom, určite sa stretávate s častou únavou očí. ViewSonic sa snaží tento jav eliminovať a svoje monitory vybavil technológiou zabraňujúcou blikaniu obrazu. Zahrnutý je tiež filter modrého svetla, ktorého vyžarovanie má negatívny vplyv na kvalitu spánku a únavu očí.


Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 27 " (68,58 cm)
Rozlíšenie 2560×1440

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS
Obnovovacia frekvencia 165 Hz
Odozva 4 ms
Maximálny jas 350 cd/m2
Natívny kontrast 1000:1
Povrch displeja Matný
Technológie G-Sync

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Pripojenie

Grafické rozhranie HDMI, DisplayPort
Štandardy grafického rozhrania HDMI 1.4
Štandardy dátového rozhrania USB 2.0
Audio rozhranie Výstup na slúchadlá

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti Nastaviteľná výška, Pivot
Funkcie Filter modrého svetla, Flicker-free
Výbava Reproduktory

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 62,44 cm
Výška 53,24 cm
Hĺbka 25,04 cm
Hmotnosť 7 kg
Kód:  WV256b8
Produktové číslo:  XG2703-GS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06