Obnoviť stránku

27" Samsung T27D590EW

4,7 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Samsung T27D590EW

Ohromujúci dizajn

Monitor T27D590EW je skonštruovaný z prepracovaných kovových materiálov. Čistý a decentný vzhľad vám zaístí, že vás od sledovania monitora nebude nič odvádzať. Zadná strana monitora zvýrazňuje jeho elegantnú siluetu. Monitor sa najlepšie hodí do garsónky alebo do malých obývacích izieb.

Moderné technológie

S technológiou ConnectShare vám bude umožnené zobrazenie obsahu a to aj bez zapnutia vášho počítača. Stačí k monitoru pripojiť pamäťové zariadenie. Vďaka technológii PIP (Picture-In-Picture) je možné vypracovávať dokumenty a zároveň sledovať televíziu a to všetko súbežne na jedinom monitore. Vďaka režimu Futbal je možné rozdeliť obrazovku na 9 častí, a preto si bezchybne užijete každý okamih, ktorý by vám snáď predtým mohol utiecť.

Moderné technológie

S technológiou ConnectShare vám bude umožnené zobrazenie obsahu a to aj bez zapnutia vášho počítača. Stačí k monitoru pripojiť pamäťové zariadenie. Vďaka technológii PIP (Picture-in-picture) je možné vypracovávať dokumenty a zároveň sledovať televíziu a to všetko súbežne na jedinom monitore. Vďaka režimu Futbal je možné rozdeliť obrazovku na 9 častí, a preto si bezchybne užijete každý okamih, ktorý by vám snáď predtým mohol utiecť.

Zábava z každého uhla

Od bežných monitorov má tento jednu veľkú prednosť. Poskytuje mimoriadne široký uhol pohľadu 178° vo vodorovnom, ale aj zvislom smere. Výsledkom je ešte lepšia kvalita obrazu.


Doplňujúce informácie:

Pozorovacie uhly:
178°/178°

Ďalšie funkcie:
Sports/Football Mode
Mobile High-Definition Link (MHL)
ConnectShare (USB 2.0)
EPG
Teletext (TTX)
Jazyk OSD 27 európskych jazykov
Anynet + (HDMI-CEC)
Titulky
Picture-In-Picture Plus+

Zvuk:
Sound Solution Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1
Reproduktor: 2x 5 W

Televízny tuner:
Typ tunera: DVB-T / C
Analógový prijímač
DTV Certification: CI+, Comhem, RiksTV, Labwise, YouSee, STOFI

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna

Tunery

Typ tuneru DVB-C
Kód:  WH534u6
Produktové číslo:  LT27D590EW/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04