Obnoviť stránku

27" Samsung T27D590C

4,1 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Samsung T27D590C

Zabudovaný TV tuner

Zabudovaný TV tuner

Prostredníctvom zabudovaného TV tunera môžete ľahko a rýchlo prepínať medzi počítačovým monitorom a televíznym vysielaním vo Full HD rozlíšení.

Prohnutý design

Prehnutý dizajn

Pri návrhu zakrivenej obrazovky bola starostlivo preštudovaná funkcia ľudského oka. Vďaka správne zvolenému polomeru je sledovanie obrazu oveľa pohodlnejšie a šetrnejšie pre vaše oči.

Elegantní minimalistický design

Elegantný minimalistický dizajn

Tento štýlový monitor sa vyznačuje čistým a nenápadným vzhľadom, vďaka ktorému bude vaša pozornosť sústredená len na zobrazený obraz, ktorý je orámovaný elegantným tenkým rámčekom.

Vynikající kontrast

Vynikajúci kontrast

Monitor poskytuje čistý obraz s Megadynamický kontrastom 3.000: 1, ktorý vo spojením s prehnutou obrazovkou poskytuje skutočne verný obraz s bohatou čiernou, dokonalú bielu a živými jasnými farbami. Široké zorné pole obrazovky dovolí sledovať multimediálny obsah takmer z ľubovoľného miesta v miestnosti.


Obraz v obraze

S technológiu PIP (Picture-in-picture) vám už neutečie váš obľúbený program. Teraz môžete pracovať a zároveň sledovať televízne vysielanie na rozdelenej obrazovke.


Režim Futbal

V režime Futbal rozdelíte obrazovku na 9 častí, aby vám neunikol žiadny detail z práve prebiehajúcej akcie. Vyberte časť obrazu a sledujte dianie v úžasnej čistote a ostrosti.


Multimediálna zábava

S priloženým HDMI káblom monitor ľahko pripojíte k herným konzolám, Blu-ray prehrávačom a ďalším multimediálnym zariadením. K dispozícii je tiež rozhranie USB a Display Port pre jednoduché pripojenie ďalších displejov.


Vstavané reproduktory

Pre dokonalé multimediálne využitie je monitor vybavený vstavanými 5W reproduktory, ktoré ponúkajú bohatý a vysoko kvalitný stereofónny zvuk.


Kľúčové vlastnosti

  • Uhlopriečka 27 "
  • Prehnutý design
  • Full HD rozlíšenie
  • Reproduktory: 2 × 5 W
  • HDMI konektor

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna

Tunery

Typ tuneru DVB-C
Kód:  WH534u8
Produktové číslo:  LT27D590CW/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11