Obnoviť stránku

27" Samsung ViewFinity S80A

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
314,90 €

27" Samsung ViewFinity S80A


Samsung S80A je inovatívny displej vysokej kvality

Samsung S80A je moderne poňatý LCD monitor s 27“ IPS panelom a UHD rozlíšením. Toto rozlíšenie má 4× vyššiu hustotu pixelov v porovnaní s Full HD rozlíšením. Budete si môcť vychutnať skvelý, detailný a ostrý obraz. Okrem hier a multimédií je tiež monitor Samsung S80A optimálny na akúkoľvek profesionálnu prácu.



Žiadané 4K rozlíšenie

Používatelia PC monitora Samsung S80A so 4K rozlíšením môžu ťažiť z jemnejšieho obrazu niekoľkými spôsobmi. Grafici ocenia možnosť presnejších grafických úprav a viac virtuálneho priestoru pre rôzne panely nástrojov. Ani ostatní však nezostanú bez výhod, pretože vyššie rozlíšenie bude veľkým prínosom aj pri iných činnostiach. Z tabuliek v Exceli uvidíte oveľa viac buniek, pri písaní vo Worde zase uvidíte viacero stránok a aj písmo bude detailnejšie, teda príjemnejšie čitateľné. Nemôžeme zabúdaťani na programátorov, ktorým pohodlnejšie prehliadanie kódu môže priniesť nový vietor do plachiet efektivity práce.



IPS panel so širokými pozorovacími uhlami

Obrazová kvalita LCD monitora Samsung S80A sa pohybuje na nadpriemernej úrovni, pretože výrobca používa prémiový IPS panel. To znamená, že môžete očakávať skvelý zážitok zo sledovania z akéhokoľvek uhla v živých a žiarivých odtieňoch bez blednutia farieb.




Miliarda farieb s HDR10

Monitor na PC Samsung S80A vás ohromí fantastickou grafikou s HDR10. Vďaka širokej škále odtieňov budú herné scény živšie ako kedykoľvek predtým. Vychutnajte si detailné rozlíšenie so sýtymi a jasnými farbami pre vynikajúcu viditeľnosť v každej situácii.



Samsung S80A šetrí váš zrak

Práca alebo zábava v nočných hodinách už nebude žiadny problém. PC monitor Samsung S80A totiž chráni váš zrak pred žiarením modrého svetla, ktoré redukuje na minimum. Technológia Flicker Free potom eliminuje únavné a nepríjemné blikanie obrazovky, takže sa môžete naplno sústrediť na svoje úlohy bez zbytočného namáhania očí.



Kovový stojan v skvelom dizajne

Umiestnite LCD monitor Samsung S80A tak, aby ste dosiahli optimálne pohodlie. Bezokrajový dizajn, kompatibilita so štandardom VESA a rôzne možnosti naklonenia, otočenia a sklopenia umožňujú umiestniť monitor do akéhokoľvek prostredia. Vďaka tenkému kovovému stojanu a malej hĺbke navyše zaberá menej miesta na stole a zaisťuje tak čistú a prehľadnú pracovnú plochu.



Prispejte k udržateľnej budúcnosti

Okrem technologických inovácií sa spoločnosť Samsung dlhodobo zameriava aj na environmentálnu udržateľnosť, a to nielen pri samotnej výrobe. LCD monitor Samsung S80A tak dostanete v balení, ktoré je vhodné na výrobu praktických kancelárskych pomôcok. Monitor je tiež vybavený špeciálnym režimom Eco Saving Plus, ktorý šetrí až 10 % nákladov na energiu.

Automatické prepínanie zdrojov

Vďaka funkcii Automatické prepínanie zdrojov monitor rozpozná nové zariadenia pri ich pripojení a zobrazí príslušný signál. Nemusíte tak už hľadať správny vstup v ponuke menu. Samotný LCD monitor Samsung S80A podporuje pripojenie obrazu cez DisplayPort 1.2 a HDMI 2.0.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 27 " (68,58 cm)
Rozlíšenie 3840 × 2160

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Odozva 5 ms
Maximálny jas 300 cd/m2
Natívny kontrast 1000:1
Povrch displeja Matný
Technológie FreeSync
Typ panela IPS

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Pripojenie

Grafické rozhranie HDMI, DisplayPort
Typ pripojenia DisplayPort 1.2, HDMI 2.0
Štandardy dátového rozhrania USB 2.0, USB 3.2
Audio rozhranie Výstup na slúchadlá
HDMI 1 ×
DisplayPort 1 ×
Ďalšie pripojenie USB 2.0, Slúchadlový výstup, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 4 ×

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti Nastaviteľná výška, HDR, Pivot, Flicker-free, Filter modrého svetla
Funkcie Flicker-free, Filter modrého svetla

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 61,6 cm
Výška 55,2 cm
Hĺbka 19,7 cm
Hmotnosť 6,4 kg
VESA prichytenie 100×100

Balenie

Káble v balení HDMI, USB

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 28 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 34 kWh/1000h
Kód:  WH605e1q2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LS27A800NMPXEN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17