Obnoviť stránku

27" Samsung S27E500C

4,9 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Samsung S27E500C

Zažite obklopujúcu zábavu s prehnutým monitorom Samsung S27E500C s uhlopriečkou 27". Pohltí vás tak, že si budete pripadať ako neoddeliteľná súčasť deja. Zakrivený monitor má podobný tvar ako ľudské oko, preto je jeho sledovanie pohodlnejšie a pre oči menej vyčerpávajúce. Zariadenie s Full HD rozlíšením je vhodné na hranie hier a sledovanie filmov.

Kľúčové vlastnosti

  • Zakrivený tvar vás pohltí
  • Skvelý na hranie hier a sledovanie filmov
  • Full HD rozlíšenie
  • Široké pozorovacie uhly
  • Špičkový dizajn v lesklej čiernej
  • Stojan v tvare "T"

Intenzívnejšia zábava

Prehnutie obrazovky vytvára širšie zorné pole a umožňuje lepšie vnímanie hĺbky. Divák si vychutná pohľad s efektom podobným 3D, ktorý je viditeľný pri hraní počítačových hier, najmä závodných a leteckých simulátorov a strieľačiek. Sledovanie je príjemnejšie a pôsobí ako relaxácia. Podľa odborných štúdií je totiž sledovanie vizuálnych kriviek príjemnejšie ako sledovanie rovných liniek.

Špičková kvalita obrazu

Monitor ponúkne rozlíšenie Full HD s 1920 × 1080 pixely, kontrast 3000 : 1 a ultra široké pozorovacie uhly 178° horizontálne aj vertikálne. Panel vertikálneho zarovnania (VA) optimalizuje zážitok pri sledovaní z akéhokoľvek miesta a minimalizuje skreslenie obrazu. Samotný monitor   sa vyznačuje nenápadným vzhľadom a ľúbivo tvarovaným stojanom. Obrazovka sa opticky vznáša na prehnutom podstavci a je zasadená do dokonale tenkého rámu. Konektívna výbava monitora zahŕňa rozhranie VGA a HDMI.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Technológie panela a obrazovky

Technológie G-Sync

Farba

Farba Čierna
Kód:  WH605d7
Produktové číslo:  LS27E500CS/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12