Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

27" Samsung Odyssey G7

4,6 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Samsung Odyssey G7

Prémiový herný monitor Samsung Odyssey G7 s 240Hz obnovovacou frekvenciou

Pokiaľ si chcete užiť najnovšie hry na plné pecky, tak obstaranie monitora Samsung Odyssey G7 je pre vás úplnou povinnosťou. Herný monitor vás očarí svojim dizajnom, QLED obrazovkou, skvelým zakrivením aj nadpriemernou obnovovacou frekvenciou.



Úžasné zakrivenie vyplní váš herný priestor

Monitor Samsung Odyssey G7 má najlepšie zakrivenie vo svojej triede, ktoré prináša pre zrak prirodzenejšie a širšie zorné pole s polomerom 1 000R. Panoramatické zakrivenie obrazu ešte viac zintenzívni zážitok nielen pri sledovaní filmov, ale aj počas práce, kedy budete mať všetko ako na dlani. Hernému monitora Samsung Odyssey G7 nechýba technológia Flicker Free, ktorá eliminuje blikanie obrazovky, a chráni tak váš zrak. Vaše oči tak budú počas sledovania obrazovky menej namáhané.



Jasný obraz s QLED displejom

QLED displeje používajú špeciálne vrstvu vysoko odolných kvantových bodiek, ktoré slúžia k vylepšeniu obrazovej kvality. Táto vrstva je navyše doplnená špeciálnymi modrými svetlami. Vďaka tejto kombinácii vytvorí herný monitor Samsung Odyssey G7 to najčistejšie možné biele svetlo, vďaka čomu zobrazí tú najbohatšiu paletu farieb s viac ako miliardou odtieňov - v porovnaní s iba miliónmi bežnej LED obrazovky.


Podpora technológie HDR a WQHD rozlíšenia

HDR je technológia, ktorá zvyšuje rozsah svietivosti a tým aj farebné spektrum displeja. To sa prejaví najmä vo veľmi jasných či tmavých scénach, v ktorých odhalí úplne novú úroveň skrytých detailov. Samsung Odyssey G7 plní prísnu certifikáciu HDR 600. Vďaka jemnému WQHD rozlíšeniu si užijete neskutočne detailný a dokonale ostrý obraz.


Exkluzívny dizajn monitora Samsung Odyssey G7

Monitor Samsung Odyssey G7 bude plniť úlohu drahokamu na vašom stole. Jeho futuristický dizajn ešte zvýrazňuje efektné podsvietenie na zadnej strane.


Úplne minimálny input lag

Vybojujte s herným monitorom Samsung Odyssey G7 zaslúžené víťazstvo. Úžasne nízke 1ms oneskorenie prináša doposiaľ nevídanú presnosť odozvy, takže vám neunikne ani seberychlejší nepriateľ. Oneskorenie je tak nízka, že akcia začne okamžite po zapnutí obrazovky - vaše periférie a hra spolu komunikujú prakticky bez oneskorenia.



NVIDIA G-SYNC s frekvenciou až 240 Hz

Monitor Samsung Odyssey G7 sa pýši kompatibilitou s NVIDIA G-SYNC a technológiou AMD FreeSync Premium Pro. To znamená, že si tie najlepšie hry užijete bez trhania vďaka synchronizácii snímkovej frekvencie panelu s výstupom grafickej karty.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 27 " (68,58 cm)
Rozlíšenie 2560×1440 px

Obrazovka

Typ panela QLED
Odozva 1 ms
Maximálny jas 350 cd/m2
Kontrast 2500:1
Pomer strán 16:9
Konštrukcia Prehnutá

Pripojenie

Typ pripojenia DisplayPort 1.4, HDMI 2.0
Ďalšie pripojenie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
HDMI 1 ×
DisplayPort 2 ×
USB 2 ×
Káble v balení DisplayPort, USB

Vlastnosti a funkcie

Technológie G-Sync kompatibilný, FreeSync
Ďalšie funkcie HDR, Flicker-free, Filter modrého svetla
Ďalšie funkcie Obraz v obraze (PiP)
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 32 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 66 kWh/1000h
Kód:  WH605G7
Produktové číslo:  LC27G75TQSRXEN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13