Obnoviť stránku

27" Samsung C27H580

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Samsung C27H580

Jasná voľba pre filmových a herné nadšencov

Patríte sa medzi filmových a herných maniakov? Máte radi kvalitné farebné podanie, ale štve vás slabý kontrast a mizerná čierna farba, ktorá pripomína skôr sivú? Panel VA monitora Samsung C27H580 zaisťuje vynikajúce farebné podanie z akéhokoľvek uhla a zachovanie hlbokej čiernej. Zakrivená obrazovka dokonale kopíruje zorné pole diváka podobne ako plátno kina IMAX. Vytvára širšie zorné pole, zvyšuje priestorové vnímanie a minimalizuje periférne rozptýlenie, vďaka čomu vás vtiahne priamo do deja. Používateľa grafických kariet AMD navyše poteší FreeSync, ktorý dynamicky synchronizuje obnovovaciu frekvenciu obrazovky s obnovovacou frekvenciou grafického akcelerátora.


Samsung C27H580

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Intenzívnejší pohľad vďaka prehnutiu monitora

Prehnutie obrazovky Samsung C27H580 vytvára širšie zorné pole a umožňuje lepšie vnímanie hĺbky. Divák si vychutná pohľad s efektom podobným 3D, ktorý je zrejmý pri hraní počítačových hier, najmä závodných a leteckých simulátorov. Sledovanie je príjemnejšie a pôsobí ako relaxácia. Podľa odborných štúdií je totiž sledovanie vizuálnych kriviek príjemnejšie ako sledovanie rovných liniek.

Špičková kvalita VA Full HD obrazu

Monitor ponúka rozlíšenie Full HD 1 080p, kontrast 3000 : 1 a ultra široké pozorovacie uhly 178° horizontálne aj vertikálne. Panel vertikálneho zarovnania (VA) optimalizuje zážitok pri sledovaní z akéhokoľvek miesta a minimalizuje skreslenie obrazu. Samotný monitor sa vyznačuje ohromujúcim štíhlym profilom (12,7 mm) a ľúbivo tvarovaným stojanom. Konektorová výbava monitora Samsung C27H580 zahŕňa 15-pinový D-Sub, DisplayPort, HDMI a výstup pre reproduktory alebo slúchadlá.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 27 " (68,58 cm)
Rozlíšenie 1920×1080

Konštrukcia

Konštrukcia Prehnutá

Technológie panela a obrazovky

Typ panela VA
Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Odozva 4 ms
Maximálny jas 250 cd/m2
Natívny kontrast 3000:1
Povrch displeja Matný
Technológie FreeSync

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Pripojenie

Grafické rozhranie HDMI, DisplayPort, VGA
Štandardy grafického rozhrania DisplayPort 1.2, HDMI 1.4
Audio rozhranie Výstup na slúchadlá
HDMI 1 ×
DisplayPort 1 ×

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Flicker-free

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 61,42 cm
Výška 45,73 cm
Hĺbka 27,04 cm
Hmotnosť 4,2 kg
Kód:  WH605e1j
Produktové číslo:  LC27H580FDUXEN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04