Obnoviť stránku

27" Samsung C27FG70

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Samsung C27FG70

Samsung C24FG70

Jediný zakrivený monitor

Objavte pohlcujúci zážitok zo sledovania, vďaka hlbšiemu zakriveniu tohto Samsung monitoru. Zakrivenie kopíruje vaše zorné pole podobne ako plátno IMAX kina - s polomerom oblúka 1 800 mm na dosiahnutie väčšieho zakrivenia - tým vytvára širšie zorné pole, zvyšuje priestorové vnímanie a minimalizuje periférne rozptýlenie, vďaka čomu vás vtiahne priamo do deja.

Na bezchybne plynulé hranie

Vychutnajte si dokonale plynulé hranie s obnovovacou frekvenciou až 144 Hz. Môžete si takisto vybrať zo 60 Hz, 100 Hz alebo 120 Hz obnovovacej frekvencii na optimálne hranie alebo podľa technických nárokov na hardvér. Silný, dvojkĺbový stojan, navrhnutý na to najnáročnejšie hranie, vám poskytuje presnú kontrolu nad umiestnením displeja.

Samsung C24FG70
Samsung C24FG70

Quantum dot technológia

Quantum dot technológia podporuje približne 125 % sRGB na širší rozsah presnejších farieb - predovšetkým tmavých červených a zelených, ktoré zostanú ostré a žiarivé aj pri jasnom svetle. Akýkoľvek váš obsah, od herných aplikácií cez prehliadače až po dokumenty tak priamo ožijú na obrazovke.

Prednastaviteľné herné režimy

Už kalibrované herné módy priamo optimalizujú úroveň čiernej, kontrastných pomerov a ostrosti v závislosti na FPS, RTS, RPG a AOS herných žánroch, vďaka čomu uvidíte každú scénu v celej jej kráse, nech už budete hrať akúkoľvek hru.

Samsung C24FG70

Kľúčové vlastnosti

  • 27" obrazovka so zakrivením 1 800 R pre väčšie pohodlie pri sledovaní
  • Plynulé hranie vďaka funkcii AMD FreeSync
  • Obnovovacia frekvencia 144 Hz
  • Panel s technológiou Quantum dot
  • Dvojkĺbový stojan

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Technológie panela a obrazovky

Technológie FreeSync

Farba

Farba Čierna
Kód:  WH605e1e
Produktové číslo:  LC27FG70FQUXEN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12