Obnoviť stránku

27" Samsung C27F591

4,8 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Samsung C27F591

Hlubší zakřivení obrazovky

Hlbšie zakrivenie obrazovky pre ešte intenzívnejší zážitok zo sledovania

Užite si ešte intenzívnejší zážitok zo sledovania vďaka monitoru Samsung C27F591, ktorý je ohnutý viac ako ktorýkoľvek iný. Zakrivenie kopíruje zorné pole podobne ako plátno v IMAX kine - s polomerom oblúka 1 800 mm, čím sa dosiahne ešte väčšie ohnutie. Vďaka tomu sa rozšíri zorné pole, zväčší sa priestorové videnie a minimalizujú sa periférne distrakcie, a vy tak budete ešte viac vtiahnutí do deja.

Zakřivení 1800R

Viac ohnutá obrazovka pre väčšie pohodlie

Hlbšie zakrivenie obrazovky 1800R korešponduje s prirodzeným zorným poľom oka lepšie ako iné monitory, a umožní tak vašim očiam plynule sledovať celú obrazovku, čo zaručuje jednotnejší a pohodlnejší zážitok. Na základe testov očnej kliniky vykonaných na nemocničnom oddelení Seoul National University bolo preukázané, že pri sledovaní obrazu na ohnutých obrazovkách je zrak namáhaný menej ako pri sledovaní brazu na plochých obrazovkách.

Samsung Active Crystal Color

Ohromujúca kvalita obrazu vdýchne sledovanému obsahu život

Technológia Active Crystal Color od Samsung podporuje širšiu škálu farieb než štandardné monitory, výsledkom sú tak živšie farby a úžasná kvalita obrazu. Kontrastný pomer 3 000:1 je najlepší vo svojej triede a zaistí intenzívnejšiu čiernu a žiarivejšiu bielu, vďaka čomu budete sledovať jasný obraz aj v tých najtmavších a najsvetlejších scénach.

Samsung C27F591

Jedinečný moderný vzhľad

Vďaka vysokému lesku bielej povrchovej úpravy a zadnému zakriveniu vo všetkých smeroch, ktoré doslova objímajú celú obrazovku sa výnimočný dizajn monitora hodí do každého moderného interiéru.

Samsung C27F591

Bezrámové vyhotovenie

Neohraničený trojstranný vzhľad monitora zlepšuje vizuálny dojem obrazovky a pritiahne vašu pozornosť priamo do stredu diania. Jednoduchý kruhový stojan kombinuje formu a funkciu a poskytuje monitoru stabilnú podporu.

Široké možnosti připojení

Široké možnosti pripojenia

HDMI, DP a D-sub porty poskytujú výkonnejšie pripojenie, ktoré vám s ľahkosťou umožní pripojiť k monitoru váš počítač, hernú konzolu alebo ďalšie monitory a iné typy zariadení. Monitor je vybavený aj  dvojicou 5 W reproduktorov, ktoré zaistia skvelý zážitok zo sledovania filmov, hrania hier a prechádzania multimediálneho obsahu.

Šetrný k vašemu zraku

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Šetrný k vášmu zraku

Monitor účinne redukuje vyžarovanie modrého svetla, čím minimalizuje únavu očí a zaisťuje príjemnejší zážitok pri sledovaní obrazu. Technológia Flicker Free minimalizuje rušivé blikanie obrazovky, vďaka tomu môžete pracovať alebo hrať dlhšie a s väčším pohodlím.

AMD FreeSync

Dokonalý zážitok z hry s technológiou AMD FreeSync

Technológia AMD FreeSync dynamicky synchronizuje obnovovaciu frekvenciu obrazovky podľa obrazovej frekvencie obsahu, čím efektívne eliminuje prerušovanie a sekanie obrazu a zabezpečuje plynulý chod hry. Herný režim okamžite optimalizuje farby a kontrast obrazovky na hranie hier tak, aby ste si mohli užiť a vychutnať každú scénu v celej svojej kráse.

Minimalizace úniku světla

Pokročilá technológia panelu VA minimalizuje únik svetla

Vertikálne usporiadanie tekutých kryštálov panelu VA Samsung zamedzuje podsvietenie účinnejšie než panely IPS. Krivka obrazovky minimalizuje únik svetla a poskytuje intenzívnejšiu a jednotnejšiu čiernu na celej ploche obrazovky.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 27 " (68,58 cm)
Rozlíšenie 1920×1080

Konštrukcia

Konštrukcia Prehnutá

Technológie panela a obrazovky

Typ panela VA
Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Odozva 4 ms
Maximálny jas 250 cd/m2
Povrch displeja Matný
Technológie FreeSync

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka 8 bit

Pripojenie

Grafické rozhranie HDMI, DisplayPort, VGA
Štandardy grafického rozhrania HDMI 1.4
Audio rozhranie Výstup na slúchadlá

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Filter modrého svetla
Výbava Reproduktory

Farba

Farba Biela

Rozmery a hmotnosť

Šírka 61,4 cm
Výška 45,7 cm
Hĺbka 27 cm

Balenie

Káble v balení HDMI
Kód:  WH605e1c
Produktové číslo:  LC27F591FDUXEN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02