Obnoviť stránku

27" NEC MultiSync EA274WMi čierny

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" NEC MultiSync EA274WMi čierny

Vysoko kvalitné veľkoplošný displej MultiSync EA274WMi značky NEC vás dostane svojou kvalitou obrazu , Variabilitou a modernými funkciami pre pohodlné a tiež ekologické užívanie. Je určený pre náročných užívateľov očakávajúci len to najlepšie ako v domácom tak podnikovom prostredí. Nechajte sa zhýčka tou najlepšou kvalitou!

Veľkým plusom tohto zariadenia je flexibilný podstavec pre nastavenie do ideálnej polohy. S ním bude hračkou výškové nastavenie v rozmedzí 130 mm , Široké možnosti otočenia okolo osi alebo naklopenie . Funkcie pivot potom dovoľuje použitie displeja na výšku, napríklad pri čítaní dlhých textov. Či už zvolíte akúkoľvek polohu displeja, obraz bude vždy perfektné, pretože sa jas automaticky a presne uspôsobuje aktuálnym svetelným podmienkam. V prípade neprítomnosti potom senzor Ambient Light displej vypne, čím ušetríte spotrebovanú energiu a monitor bez vás zbytočne nepobeží.

Samotné zobrazované rozlíšenie je 2560 x 1440 bodov, takže vám ostro zobrazí každučký detail. Moderné technológie IPS je potom zárukou širokých pozorovacích uhlov. Panel má zabudované stereo reproduktory , Hoci rámček je veľmi tenký a dovoľuje použitie viac LCD vedľa seba. Poteší vás typickou spotrebou 44 W, avšak v ECO režime odoberá veľmi slušných 35 W . Vďaka svojim kvalitám je vybavený certifikáciou TCO 6.0 .

Konektívna výbava je tiež na skvelej úrovni - pripojenie obrazového signálu je možné cez digitálny DVI , HDMI alebo analógový VGA . Nechýba ani profesionálne DisplayPort . Navyše získate ľahko prístupné konektory USB , Vďaka zabudovanému USB rozbočovaču. Kompatibilita VESA (100 x 100) potom umožňuje prípadnú jednoduchú montáž na stenu.

Za zmienku stojí tiež Simulácia DICOM pre priame prehľadové rádiologické aplikácie a bezplatné stiahnutie programu NaViSet Administrator 2 pre správu viacnásobného zobrazenia z centralizovaného umiestnenia.


Hlavné prednosti monitoru:

  • Vysoké rozlíšenie
  • Matný povrch
  • Ambient Light Sensor
  • Ľudský senzor - detekuje prítomnosť osoby pred monitorom
  • Široké možnosti polohovania
  • Technológia IPS
  • Ekologickosť
  • Simulácia DICOM
  • Bezplatné stiahnutie softvéru pre správu viacnásobného zobrazenia

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Automatická regulácia jasu

Farba

Farba Čierna
Kód:  WN320b1
Produktové číslo:  60003493

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07