Obnoviť stránku

27" LG M2773D TV

4,6 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" LG M2773D TV

Vysoko kvalitné IPS monitor vás na prvý pohľad zaujme svojím luxusným dizajnom s tenkým rámčekom , Ktorý takmer neuvidíte. Disponuje uhlopriečkou 27 "a rozlíšením Full HD , Takže si svoje obľúbené hry a filmy vychutnáte v špičkovej kvalite nabité detailmi. Monitor sa ďalej vyznačuje dvojicou HDMI vstupov vrátane podpory technológie MHL pre uľahčenie pripojenia externých zariadení, ako sú napríklad smartphony a tablety, a umožňuje tak sledovanie multimediálneho obsahu na väčšej obrazovke. Vo výbave nájdete tiež DVB-T tuner pre príjem digitálneho pozemného vysielania. Vďaka veľkej obrazovke si tak vychutnáte televízne programy bez kompromisov. Integrované reproduktory sa postarajú o skvelý audio zážitok pri akejkoľvek činnosti.
IPS pán el skôr využívali len profesionálny grafici, teraz je však dostupný aj pre bežných domácich užívateľov. Jeho výhody oproti väčšine TN panelov spočívajú vo stabilite a menších zmenách v teplote farieb . Výsledné farby sú identické s farbami originálneho obrazu. Tiež pozorovacie uhly sú na vyššej hodnote ako u TN panelov, u IPS sú prakticky neobmedzené.
Parametre a špecifikácie:
Vlastnosti displeja:
Pomer obrazu: 16:9
Jas: 250 cd/m2
Dynamický kontrast: 5 000 000:1
Pozorovacie uhly: 178 °/178 ° (horizontálne/vertikálne)
Počet farieb: 16,7 milióna
Rozhranie:
2x HDMI
1x SCART
1x VGA D-sub
1x USB 2.0
1x komponentný video
1x výstup na slúchadlá
TV tuner:
Analógový
DVB-T
NTSC/PAL/SECAM
Teletext
Zvuk:
Stereo reproduktory 2 x 5W
VESA uchytenie:
100 x 100

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK060a1g
Produktové číslo:  27MA73D-PZ.AEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02