Obnoviť stránku

27 "LG 27MT55S

4,7 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27 "LG 27MT55S

S novým televíznym monitorom LG si vychutnáte multimediálny obsah zo širokej palety zdrojov. Jeho pýchou je vysoko kvalitný panel IPS s podsvietením pomocou LED diód, preto sa môžete tešiť na verné vykreslenie farieb a príjemne široké pozorovacie uhly. Samotný moderný design v čiernom prevedení s ladnými krivkami monitora veľmi pristane.

Moderné technológie

Prepojte bezdrôtovo váš chytrý telefón alebo tablet s monitorom. Technológia pre prenos obrazu Miracast umoňuje zobraziť napríklad videá či fotky z dovolenky na väčšom displeji bez zbytočných káblov. Systém Intel WiDi naproti tomu predstavuje moderné riešenie pre bezdrôtový prenos obrazu do chytrých televízorov LG priamo z notebookov vybavených kompatibilnými procesormi Intel.

Aj cez rozhranie HDMI s technológiou Mobile HD Link (MHL) k televízoru pripojíte múdra zariadenia. Natočené videá, obrázky alebo dokonca hry si tak vychutnáte na veľkej obrazovke a pritom sa bude batéria zariadenie dokonca nabíjať. Pre sledovanie napríklad filmov z vášho externého úložiska slúži USB rozhranie.

Smart TV

Množstvo možností pre prácu i zábavu splní každý váš požiadavku. Využite monitor ako klasickú televíziu či ako monitor k počítaču. Klasické diaľkové ovládanie, ktoré je súčasťou balenia, zaistí vaše maximálne pohodlie. Rozhranie je intuitívne a vždy sa v ňom ľahko zorientujete. Pre základné ozvučenie slúži integrované reproduktory o celkovom výkone 10 W.

Perfektné zobrazenie

U tohto monitora čakajte nádherný obraz za každej situácie. Či už budete pri monitore stáť, sedieť alebo ležať, vašim očiam sa dostane iba tej najvyššej kvality zobrazenia. IPS panely LG s rozlíšením Full HD dosahujú minimálnych zmien v teplote farieb, a tak sa zobrazovaný obraz dokonale zhoduje s kvalitou originálneho zdroja.


Hlavné prednosti:

  • Tuner - klasická TV aj monitor k počítaču
  • WiFi Direct
  • Miracast - bezdrôtovo prepojenie s chytrým zariadením
  • MHL - prepojenie chytrého zariadenia vrátane nabíjania
  • Integrované reproduktory
  • Vkusný dizajn

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK060a1g3
Produktové číslo:  27MT55S-PZ.AEE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16