Obnoviť stránku

27" LG 27MT46D

4,7 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" LG 27MT46D

Veľmi zaujímavý multimediálny LCD panel s dvojicou digitálnych televíznych tunerov a súpravou vstupov signálu. Jeho najväčšou prednosťou je zobrazovacia technológia IPS, ktorá v spojení s nízkou odozvou prinesie úplne presné farebné podanie aj pri rýchlejšom obraze. Panel tak ponúka celý rad možných využití od počítačových činností ako je práca s fotografiami, videom, multimédiami či hranie hier až po sledovanie TV seriálov alebo športových prenosov. Vďaka vstupným konektorom ho možno použiť aj ako zobrazovač z multimediálneho či Blu-ray prehrávače alebo pre herné konzoly.
Panel sa môže pochváliť Full HD rozlíšením, odozvou 5 ms a enormným kontrastom až 5 000 000:1. Televízny signál je možné prijímať cez anténny normu DVB-T či káblovým DVB-C . Veľmi praktickou funkcionalitou monitora je funkcia PIP (obraz v obraze). Prostredníctvom kombinácie obsahu z televízora, počítača a zvukových zariadení ľahko zvýšite svoju produktivitu. Aby bolo sledovanie televízie dokonalé, nemôžu chýbať ani vstavané stereo reproduktory s nadštandardným výkonom 2x 5 W. Pohodlie je zabezpečené diaľkovým ovládaním a vďaka jednoduchému, náklopnému stojanu. Poteší celý rad vstupných rozhraní, medzi ktorými je možné nájsť HDMI, SCART, kompozitný aj komponentný vstup či štandardný D-Sub (VGA) konektor).

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna

Tunery

Typ tuneru DVB-C
Kód:  WK060a1f0
Produktové číslo:  27MT46D-PZ.AEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18