Obnoviť stránku

27" LG 27MP68HM

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" LG 27MP68HM

Výnimočný dizajn, vysoká obrazová kvalita a skvelé herné funkcie - tak by sa dal krátko charakterizovať monitor LG 27MP68VQ. Jeho základom je kvalitný panel IPS pokrývajúci 99 % farebného priestoru sRGB, ktorý obklopuje nádherné šasi s tenkým rámčekom a umelecky zakrivenou nohou stojana ArcLine. Všetko uvedené je zárukou, že vám panel na stole rozhodne neurobí žiadnu hanbu, ale jeho výbava predčí očakávania aj náročnejšieho zákazníka. K dispozícii sú skvelé herné funkcie, ktoré vám poskytnú náskok nad konkurenciou, aj nástroje pre jednoduché nastavenie klikom priamo na obrazovke s využitím klasickej myši - už žiadne otravné listovanie nevzhľadným menu!

Kľúčové vlastnosti

  • Exkluzívny dizajn so zakriveným stojanom ArcLine
  • Kvalitné zobrazenie garantujú moderné matrice IPS
  • AMD FreeSync pre dynamickú synchronizáciu s grafickou kartou
  • Black Stabilizer pre zosvetlenie tmavých oblastí v hre
  • Zabudované stereofónne reproduktory 2 × 5 W s technológiou MaxxAudio
  • Technológia pre minimalizáciu modrého svetla a odstránenie blikania (Flicker Safe)
  • Nastavenie obrazových parametrov pomocou myši priamo na obrazovke
  • Podpora rozdelenia na niekoľko okien v rôznych kombináciách

Komfortné a efektívne využitie

Funkcia Split Screen zvyšuje produktivitu pomocou jedného z mnohých prednastavených režimov rozdelenie obrazovky, zahŕňajúce aj mód obrazu v obraze (PIP). Dokonca aj vlastné nastavenie monitora možno vykonávať priamo myšou, namiesto otravného stláčania tlačidiel na paneli. K tomu pripočítajte technológiu pre redukciu modrého svetla, ktoré nevhodne stimuluje sietnicu, plus technológiu Flicker Safe pre redukciu blikania a získate dokonalý užívateľsky prívetivý monitor.

Moderná konektorová výbava

Pre pripojenie obrazu môžete využiť dva porty HDMI a analógový D-Sub. K dispozícii sú aj dve 3,5 mm zástrčky, z ktorých jedna slúži pre vstup a druhá pre výstup audia. Nič vám preto nebráni vo využití kvalitných stereofónnych reproduktorov MaxxAudio, ktoré skvele poslúžia k bežnému ozvučeniu počítača.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK060a1ed0
Produktové číslo:  27MP68HM-P.AEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01