Obnoviť stránku

27" Lenovo ThinkVision P27 čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Lenovo ThinkVision P27 čierny

Kvalitný monitor s elegantným dizajnom sa bude náramne vynímať na vašom stole. Stane sa skvelým nástrojom najmä pre profesionálov a hráčov, ale obľúbia si ho aj bežní užívatelia. Vďaka veľkolepej uhlopriečke 27" poskytne maximum priestoru pre efektívnu prácu s viacerými oknami naraz, grafickými programami alebo pre skvelý zážitok z hry. Spoľahlivý IPS panel s LED podsvietením má extrémne jemné (3840 x 2160) rozlíšenie a zobrazuje presné farby s vysokým kontrastom. Navyše si užijete pohľad na obrazovku zo všetkých strán so skvelými pozorovacími uhlami.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi jemné 4K rozlíšenie
  • Zobrazovacia technológie IPS
  • Veľkorysá uhlopriečka
  • Exkluzívny dizajn s úzkym rámčekom
  • Maximálne šetrný k životnému prostrediu
  • Posuvný stojan s mnohými možnosťami prispôsobenia
  • Kvalitné výkonné reproduktory
  • USB HUB so štyrmi portami USB 3.0

Vie viac než obyčajná obrazovka

Monitor je uchytený na posuvnom stojane s možným náklonom o 5° dopredu a o 30° dozadu a možnosťou otáčania. Pre pripojenie k počítaču je k dispozícii DisplayPort alebo HDMI konektor. Medzi nečakané prekvapenia a bonusy oproti bežným monitorom patria porty USB 3.0 vďaka ktorým môžete monitor využiť ako USB HUB, ktorý je neustále pri ruke. Svojim zamatovo jemným zvukom poteší aj kvalitné reproduktory a samozrejmosťou je zabudovaný mikrofón.

Chráni životné prostredie

Monitor je ideálnym doplnkom k akémukoľvek počítaču. Či už ho použijete ako hlavné zobrazovacie zariadenie alebo druhý monitor k notebooku, nikdy vás nesklame. Kvalitu monitora navyšuje ohľaduplnosť k životnému prostrediu s množstvom certifikácií. Medzi ne patria Energy Star 7.0, TCO Display 7.0, TCO Display Edge 2.0, EPEAT Gold a mnoho ďalších. Výsledkom je nízka spotreba energie s minimálnym dopadom na životné prostredie.

 

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  WM232e6m
Produktové číslo:  60E3GAT1EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02