Obnoviť stránku

27" HP Z Display Z27x

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" HP Z Display Z27x

Monitor HP radu Z na vás dýchne profesionalitou v každom ohľade. Na minimalistickom, avšak flexibilnom stojane je posadená druhá generácia IPS panelu, ktorý prináša ešte úchvatnejšie farby. Ich presné zobrazenie vystihuje farebný gamut dosahujúci 100 % pokrytie priestoru normy sRGB a Adobe RGB. Zostáva prednosť v podobe extra širokého zobrazovacieho uhla bez farebnej degradácie. Aby váš pohľad nenarušili odlesky, má displej povrch ošetrený antireflexnou vrstvou. Pomocou dodatočného softvéru HP DreamColor Calibration si prispôsobíte svoj pracovný priestor.

Kľúčové vlastnosti

  • Perfektné rozlíšenie
  • 100 % pokrytie Adobe RGB a sRGB
  • Možnosť 4K vstupu
  • Verné podanie farieb
  • USB 3.0 rozbočovač
  • Komfortný stojan

Oživte svoje predstavy

Monitor ponúka perfektný výkon pre profesionálov v oblasti farieb. Získajte detailné rozlíšenie 2560 × 1440, ktoré prináša trvalo sýte, presné farby s podporou 4K vstupu a zobrazením až 1,07 miliardy farieb na obrazovke. Hlboké podanie čiernej s možnosťou zvoliť si z predvoleného farebného priestoru. Široké pozorovacie uhly vďaka pokročilým technológiám Off-Axis Black a IPS 2. Nechajte ožiť svoje predstavy s týmto štúdiovým monitorom, ktorý je navrhnutý práve pre vaše potreby.

Maximálna konektivita

Pripojenie pracovných staníc či notebookov pojme sada často používaných konektorov - HDMI a DisplayPort. Výhodou je tiež USB 3.0 rozbočovač na rýchle pripojenie často prenášaných periférií. Vďaka celkovej kombinácii parametrov je displej určený rukám náročných používateľov.

 

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  HPBM1051j
Produktové číslo:  D7R00A4#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13