Obnoviť stránku

27" HP Envy

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" HP Envy

Minimalistický dizajn

Elegantný monitor HP Envy 27" poskytne úžasný pohľad s neuveriteľnými detailmi a vernými farbami, ktoré len ťažko odlíšite od reality. S viac ako 8 miliónmi pixelov dokáže špičkový IPS panel zobraziť aj tie najjemnejšie detaily a farebné odtiene. Keď k tomu pripočítate krásny dizajn s minimalistickými okrajmi okolo displeja, tak nie je čo riešiť.


Kľúčové vlastnosti monitora HP Envy 27s

  • 27" IPS displej
  • Ultra tenký rámik okolo displeja
  • Ultra vysoké rozlíšenie 4K
  • Presné farebné odtiene (pokrytie 99 % sRGB)
  • Statický kontrast 1 300 : 1
  • Doba odozvy 5,4 ms
  • Široké pozorovacie uhly
  • Antireflexná vrstva
  • 2× HDMI, 1× DisplayPort
  • Náklon: -5 až 25°

IPS displej s úžasnými farbami

27" panel s pokročilou IPS technológiou vytvára vynikajúci obraz s nadštandardnými pozorovacími uhlami, bohatým kontrastom a vysokou presnosťou farieb, ktorá pokrýva 99 % gamutu sRGB. Matný povrch displeja s antireflexnou vrstvou sa postará o výbornú viditeľnosť zobrazeného obsahu s minimálnym výskytom svetelných odrazov.


Ultra detailné 4K rozlíšenie

Vysoké rozlíšenie obrazovky monitora 3 840 × 2 160 px vás úplne uchváti dokonalými detailmi a vysokou ostrosťou obrazu. Výsledkom je obraz v úžasnej kvalite, ktorá je porovnateľná so sledovaním filmu v kinosále. Technológia AMD FreeSync navyše zabezpečí dokonale hladké vykresľovanie aj pri rýchlejších scénach bez trhania obrazu.


Používateľský komfort

Tenký rámik v spojení so širokými pozorovacím uhlami umožňuje spojenie niekoľkých monitorov vedľa seba s minimálnym odstupom. Ľahko tak rozšírite pracovnú plochu a získate lepší komfort nielen pre prácu, ale aj zábavu. Pre pripojenie ďalších zariadení sú na zadnej strane monitora k dispozícii dvojice portov HDMI a jeden konektor typu DisplayPort.


Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS
Technológie FreeSync

Farba

Farba Čierna
Kód:  WP094a5
Produktové číslo:  Y6K73AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08