Obnoviť stránku

27" HP EliteDisplay S270c

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" HP EliteDisplay S270c

Firma Hewlett-Packard je od roku 1939 lídrom v oblasti technológie a firemnej kultúry a inšpiruje inovátorov a podnikateľov po celom svete.

Doprajte si úžasný obraz

Nechajte sa obklopiť a pochváľte sa štýlovým monitorom s moderným dizajnom.
HP EliteDisplay S270c je prvý komerčný monitor od spoločnosti HP so zakrivenou obrazovkou s 27 palcovou uhlopriečkou a ponúka vám elegantný, dokonale vizuálny zážitok so zvýšenou periférnou čitateľnosťou.

Rozšírte svoj obzor

Vylepšite svoje vizuálne vnímanie s 1920 x 1080 Full HD1 a zakrivenú obrazovkou, ktorá zvýši vaše zorné pole. Navyše antireflexný povrch zamedzí odleskom a technológia HP Enhance+ vytvorí ostrý obraz s pokročilou redukciou šumu.
Jedinečne tenký profil sa hodí prakticky kamkoľvek a nezaberie drahocenný priestor. Vďaka veľmi úzkemu rámčeku sa hodí aj pre zoskupenie viacerých monitorov vedľa seba. Podstavec s dizajnom otvoreného klinu poskytuje pohodlný prístup k portom VGA a HDMI.

Očarujúci zvuk a prezentácie

Vďaka MHL pripojeniu dokáže smart telefón alebo tablet okamžite odzrkadliť požadovaný obsah na super veľkú obrazovku monitora. Pripojenie MHL tiež udržuje vaše zariadenie nabité a vždy pripravené na prácu.
Využite vašich médií vďaka rozľahlému vizuálnemu zážitku so širokým pozorovacím uhlom. Prehnutý monitor vylepší vizuálne prežitky a 4 reproduktory s technológiou DTS a plnou basovou odozvou potom umocňujú kvalitné podanie zvuku.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  HPBM2007d
Produktové číslo:  K1M38AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12