Obnoviť stránku

27" HP EliteDisplay E271i strieborný

4,2 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" HP EliteDisplay E271i strieborný

HP EliteDisplay E271i prináša mimoriadnu ergonomickú prispôsobiteľnosť a konektivitu v premiérovom dizajne. Monitor je tenký, ľahký a ľahko polohovateľný. Všetok obsah si teraz môžete zobraziť vo Full HD rozlíšení 1920 x 1080 na ohromnej 27" obrazovke s technológiou IPS. Široká škála pozorovacích uhlov ponúka prispôsobenie do každej pozície, takže si môžete vybrať tú pre maximálne pohodlie pri dlhodobej práci s PC.
Displej sa vyznačuje vysokým kontrastom a rýchlou odozvou. Obdivuhodnú paletu vstupných konektorov predstavuje VGA, DVI a DisplayPort. Poctivú prácu odvádzajú celkom dva USB porty. Práca s niekoľkými programami či dokumentmi naraz, ideálne na viacerých monitoroch, sa stáva prehľadnou vďaka rozdeleniu do záložiek rozhrania HP Display Assistant, jednému centralizovanému interfacu a novému rozšírenému toolbaru.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Strieborná
Kód:  HPBM2007
Produktové číslo:  D7Z72AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18