Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

27" GIGABYTE M27Q

4,8 45 hodnotení
399 €

27" GIGABYTE M27Q


Herný monitor QHD GIGABYTE M27Q so 170 Hz frekvenciou

Každý náročnejší hráč vyžaduje od svojho monitora hneď niekoľko funkcií – rýchlu obnovovaciu frekvenciu, jemné rozlíšenie, veľký obraz a skvelý dizajn. Presne tieto vlastnosti sa prelínajú v hernom monitore GIGABYTE M27Q. Navyše získate aj populárny konektor USB-C alebo integrovanú funkciu KVM.

Herný monitor GIGABYTE M27Q a jeho kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný herný monitor s veľkou, 27-palcovou uhlopriečkou a QHD rozlíšením
  • 170 Hz obnovovacia frekvencia
  • Panel IPS so širokými pozorovacími uhlami
  • Herný monitor GIGABYTE M27Q má atraktívny bezrámčekový dizajn
  • Technológia FreeSync eliminuje prepady snímkovej frekvencie
  • Celá séria herných funkcií
  • K dispozícii konektory 2× HDMI 2.0, DisplayPort 1.2 a USB-C

Gamerský monitor GIGABYTE M27Q má vstavaný KVM prepínač

Gamerský monitor GIGABYTE M27Q je navrhnutý tak, aby zvýšil produktivitu práce a zároveň ponúkol ultrarýchlu hru a žiadanú zábavu. Unikátne tlačidlo KVM na zadnej strane umožňuje používateľom rýchlo spúšťať zariadenia. Modelová séria M je vybavená portom USB typu C, ktorým sa prenáša obraz, dáta a napájanie na mobilné zariadenia. Pripojením zariadenia (s podporou alternatívneho režimu DisplayPort) priamo ku gamerskému monitoru GIGABYTE M27Qmôžu používatelia ovládať tieto zariadenia klávesnicou a myšou a súčasne ich aj nabíjať. To umožňuje rozličné scenáre používania a výrazné zvýšenie produktivity. 

Gamingový monitor s prémiovým IPS panelom

Doménou gamingového monitora GIGABYTE M27Q je skvelé farebné podanie. Výrobca totiž použil kvalitný IPS panel s farebným rozsahom na úrovni 140 % sRGB. Samozrejmosťou sú skvelé pozorovacie uhly bez obrazovej deformácie.

Herné nasadenie monitora GIGABYTE M27Q

Gamerský monitor GIGABYTE M27Q má rýchlu obnovovaciu frekvenciu, 170 Hz, čo zaručuje, že aj rýchle hry hrané pri najvyššom vizuálnom nastavení vyzerajú hladko a úplne bez oneskorenia. Technológia FreeSync je v dnešnej dobe dostupná nielen pre grafické karty AMD, ale aj pre konkurenčné NVIDIA.

Herný monitor GIGABYTE M27Q sa môže pochváliť 0,5 ms odozvou

Vďaka celej sérii exkluzívnych technológií je herný monitor GIGABYTE M27Q vybavený špičkovým panelom s odozvou len 0,5 ms. Vďaka tomu úplne potláča rozostrenie a rozmazanie obrazu. Všetky objekty v pohybe sa tak zdajú na obrazovke herného monitora GIGABYTE M27Q ostré, takže aj samotná hra je plynulejšia.

Gamerský monitor s hernými vylepšeniami

Gamerský monitor GIGABYTE M27Q je vybavený celou sériou rozšírených herných funkcií aj mimoriadne kvalitným ponukou OSD. Tá ponúka zobrazenie zameriavacieho kríža, časovača alebo ukazovateľa aktuálnej snímkovej frekvencie. Vďaka tomu môžete napríklad lepšie ladiť nastavenia grafických detailov.

Gamingový monitor GIGABYTE M27Q neunavuje oči

O pohodlné sledovanie gamingového monitora GIGABYTE M27Q sa stará integrovaná technológia Flicker Free, ktorá potláča mieru blikania obrazu. Táto technológia napomáha znižovať únavu očí, ktorá sa môže objavovať pri sledovaní displeja dlhšiu dobu.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 27 " (68,58 cm)
Rozlíšenie 2560×1440 px

Obrazovka

Odozva 0,5 ms
Maximálny jas 350 cd/m2
Kontrast 1000:1
Povrch displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Konštrukcia Rovná

Pripojenie

Typ pripojenia DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, USB-C
Ďalšie pripojenie Slúchadlový výstup, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
HDMI 2 ×
DisplayPort 1 ×
USB-C 1 ×
USB 2 ×
Káble v balení HDMI, DisplayPort, USB

Vlastnosti a funkcie

sRGB 140 %
Adobe RGB 92 %
Ďalšie funkcie Nastaviteľná výška, HDR, Flicker-free, Filter modrého svetla, KVM
Ďalšie funkcie Obraz v obraze (PiP)
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 61,51 cm
Výška 53,36 cm
Hĺbka 20,3 cm
Hmotnosť 5,5 kg

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 23 kWh/1000h
Kód:  CGM27Q
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  M27Q
Odkazy: Informačný list

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03