Obnoviť stránku

27 "ELO 2794L IntelliTouch pre kiosky

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27 "ELO 2794L IntelliTouch pre kiosky

Displeje Openframe ELO slúžia na vybudovanie počítačového kiosku v rôznych inštitúciách.Mimoriadna zrozumiteľnosť obrazu prinesie všetkým ľuďom v okolí a presná dotyková odpoveď uľahčuje ovládanie prostredia, v ktorom môžete kreatívne prezentovať svoju organizáciu a poskytnúť informácie v grafickej podobe, ktorá zodpovedá vášmu účelu. Ak chcete, aby displej vydržal verejnú službu, už je továreň zapečatená proti prachu a rozliatiu a je určená pre každodennú prevádzku dlhú dobu.

Kľúčové vlastnosti

  • Dotknite sa zobrazenia Full HD pre vytvorenie informačného kiosku
  • Obrovská 27 "obrazovka s širokými pozorovacími uhlami (178 °)
  • Živý obraz vďaka vysokému prenosu svetla
  • Jednodotykové IntelliTouch na princípe SAW
  • Navrhnuté pre vynikajúcu životnosť (MTBF 50 000 hodín.)
  • Utesnené proti prachu, nečistotám a kvapalinám
  • Tenké a energeticky efektívne (podsvietenie LED)

Model v každej situácii

Môžete si vybrať z niekoľkých typov dotykových riešení podľa počtu dotykových obrazoviek. Model Multitouch je vrcholom najnovšej kapacitnej počítačovej technológie založenej na PC s kapacitou 10 článkov PCAP 2GS pre zábavu podobnú tabletu, takže je ideálna pre interaktívne prostredie, ktoré hrá všetky vekové kategórie. To ani nehodí rukavice vyrobené z textilu alebo latexu. IntelliTouch je vysokokvalitný štandard so spoľahlivým snímaním povrchovej vlny.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  EL100g6a
Produktové číslo:  E198623
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07