Obnoviť stránku

27" Dell U2715H UltraSharp

4,7 49 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Dell U2715H UltraSharp

Pro náročné

pre náročných

Nechajte sa očarovať precíznymi farebnými detaily s konzistentným zobrazením z každej pozície, ostrým rozlíšením QHD a univerzálneho vďaka rozsiahlym možnostiam pripojenia. Získajte výnimočnú farebnú presnosť hneď po vybalení z krabice. Monitor je z výroby kalibrovaný na 99% sRGB farby s deltaE hodnotami menšími než 3, takže farby vyzerajú úplne úžasne a reálne.


Napriamo aj bokom

Polohu monitora nastavíte stojanom do optimálnej výšky, nakloníte si ho alebo obraz otočíte na výšku, ak sa vám to tak viac hodí. Nie je to však nutnosť, pretože s technológiou IPS máte konzistentné farby z extrémne širokého uhla pohledu (178 ° / 178 °), a tak môžete obdivovať obraz z prakticky akéhokoľvek uhla.

Napřímo i bokem

Plocha pro vaše fantazie

Plocha pre vaše fantázie

Užite si 27-palcový (68,5cm) plochu s vynikajúcou jasom a ostrý rozlíšením QHD (2560 x 1440), ktorého obraz pohodlne pojme 2 celé stránky, hromadu panelov v aplikáciách alebo si rozložíte viac okien. Produktivitu je možné zvýšiť aj použitím 2 alebo viacerých monitorov. Extrémne tenký rámček je ideálny pre zobrazenie takmer bez hraníc medzi monitormi.


Konektorov na rozdávanie

Široký potenciál využitia naprieč elektronikou zaistí ponúkané porty. Pripojte monitor profesionálnym DisplayPortom či Mini DisplayPortom pre bezstratový prenos grafiky alebo vyberte jeden z dvojice obľúbených HDMI. HDMI MHL dokáže prenášať obraz z mobilu či tabletu a zároveň dobíjať jeho batériu.

5portový USB rozbočovač spĺňa štandard USB 3.0, takže pripojenie často používaných periférií, ako je flashdisk, bude hračkou. Jeden z portov je priamo určený pre dobíjanie.

Konektorů na rozdávání

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  WB907c2
Produktové číslo:  210-ADSO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16