Obnoviť stránku

27" Dell P2715Q UHD 4K

4,5 19 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Dell P2715Q UHD 4K

Pro náročné

pre náročných

Nechajte sa očarovať rozlíšením Ultra HD s precíznymi farebnými detailmi, konzistentnom zobrazením z každej pozície a univerzálneho vďaka rozsiahlym možnostiam pripojenia. Získajte výnimočnú farebnú presnosť hneď po vybalení z krabice. Monitor je z výroby kalibrovaný na 99% sRGB farby s deltaE hodnotami menšími než 3, takže farby vyzerajú úplne úžasne a reálne.


Napriamo aj bokom

Polohu monitora nastavíte stojanom do optimálnej výšky, nakloníte si ho alebo obraz otočíte na výšku, ak sa vám to tak viac hodí. Nie je to však nutnosť, pretože s technológiou IPS máte konzistentné farby z extrémne širokého uhla pohledu (178 ° / 178 °), a tak môžete obdivovať obraz z prakticky akéhokoľvek uhla. K tomu má antireflexnú úpravu povrchu brániace odrazu slnko alebo svetiel.

Napřímo i bokem

Plocha pro vaše fantazie

Plocha pre vaše fantázie

Užite si 27-palcový (68,5cm) plochu s vynikajúcou jasom a vysokým rozlíšením Ultra HD (3840 x 2160), ktorého obraz pohodlne pojme 2 celé stránky, hromadu panelov v aplikáciách alebo si rozložíte viac okien. 4x väčšia zobrazovacia plocha než štandardné Full HD rozlíšenie dáva priestor pre všetky vaše aplikácie. Produktivitu je možné zvýšiť aj použitím 2 alebo viacerých monitorov.


Konektorov na rozdávanie

Široký potenciál využitia naprieč elektronikou zaistí ponúkané porty. Pripojte monitor profesionálnym DisplayPortom či Mini DisplayPortom pre bezstratový prenos grafiky alebo zvoľte obľúbený HDMI. HDMI MHL dokáže prenášať obraz z mobilu či tabletu a zároveň dobíjať jeho batériu.

4portový USB rozbočovač spĺňa štandard USB 3.0, takže pripojenie často používaných periférií, ako je flashdisk, bude hračkou. Jeden z portov je priamo určený pre dobíjanie.

Konektorů na rozdávání

Obsah balení

obsah balenia

  • Monitor a stojan
  • Napájacie káble (rôzne podľa krajiny)
  • Kábel DP-mDP
  • Kábel USB pre pripojenie k rozbočovaču
  • kryt káblov
  • Médium s ovládačmi a dokumentáciou
  • Sprievodca rýchlym nastavením
  • Bezpečnostné informácie a predpisy
  • Správa o kalibrácii vo výrobe

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 27 " (68,58 cm)

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS
Povrch displeja Antireflexný

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

VESA prichytenie 100×100
Kód:  WB907d4
Produktové číslo:  210-ADVO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17