Obnoviť stránku

27" BenQ PD2710QC

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" BenQ PD2710QC

BenQ PD2710QD je profesionálny 27" IPS monitor s prémiovou kvalitou obrazu zodpovedajúcou 100 % pokrytiu farebného priestoru sRGB a štandardu Rec. 709. Ponúka aj vysoké WQHD rozlíšenie 2 560 × 1 440 s pomerom strán 16 : 9. Ocenia ho nielen grafici, ale aj všetci nároční užívatelia. BenQ PD2710QC je pripravený na špecifické požiadavky užívateľov. Ponúka USB-C, takže jediným káblom prenesiete obraz, dobijete notebook a využijete zabudovanú dokovaciu stanicu.
Skvelý produkt podčiarkuje bohatá ergonómia, teda nastavenie obrazovky do ľubovoľnej polohy výškovým posunutím, naklopením či otočením až do pozície Pivot. Nechýba tradičná technológia pre ochranu zraku Flicker-free a Low Blue Light, ktoré zamedzujú blikaniu na pozadí, resp. redukujú vyžarované škodlivé modré svetlo.


WQHD Rozlíšenie

Vyzbrojte sa sviežou, úžasnou grafikou s rozlíšením obrazu 2K.

Moderná dokovacia stanica s USB-C

USB-C odstráni z vášho stola spleť káblov a spríjemní pripojenie po prenášaní notebooku či tabletu. Stačí totiž jediný kábel pre kompletné dokovanie vrátane dobíjania. Dokovacia stanica poskytuje konektory USB 3.0 a USB-C pre periférie, káblovú sieť, audio konektory a DisplayPort výstup pre ďalší monitor.

Pokrytie 100 % sRGB a Rec.709 štandard

So štandardom Rec.709 a 100 % pokrytím farebného priestoru sRGB budete pracovať s najvyššou presnosťou.

Široký zorný uhol s technológiou IPS

PD2710QC je vybavený IPS panelom, ktorý užívateľovi ponúka široké pozorovacie uhly (178° v horizontálnom aj vertikálnom smere) pre výnimočnú čistotu a sviežu kvalitu obrazu vo všetkých uhloch.


Režim Darkroom

Režim Darkroom upravuje jas a kontrast obrazu, poskytuje zreteľné a ostré detaily a vytvára optimálne nastavenie pre prácu v tmavom prostredí.

BenQ CAD/CAM mode

Režim CAD/CAM

Už nikdy neprehliadnete jediný detail! Prevratný režim CAD/CAM ponúka vysokokontrastný obraz, čím vyniknú čiary a tvary technických výkresov. Výborné parametre displeja najlepšie využijete v aplikáciách typu Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA a ďalších CAD/CAM riešeniach.

Režim animácie

Animačný režim umocňuje detaily v tmavých tieňoch, aby ste mohli ľahko ladiť svoje návrhy, zatiaľ čo oblasti obrazu, ktoré túto funkciu nepotrebujú, zostávajú nezmenené.

BenQ Režim Animace

10 prednastavených úrovní

Animačný režim umožňuje nastaviť intenzitu podsvietenia prostredníctvom 10 prednastavených úrovní.


Rozdelenie pracovnej plochy

Pomocou softvéru Display Pilot firmy BenQ môžete obrazovku rozdeliť do požadovaných oblastí kvôli lepšiemu využitiu multitaskingu.

DualView režim

Svoj pracovný postup môžete zdokonaliť prepnutím do módu DualView, kde možno prezentovať nové návrhy v rôznych režimoch zobrazení vedľa seba.

Bohatá ergonómia a Pivot

Ergonómia hrá významnú úlohu v produktivite. Nastavte si monitor do správnej výšky, aby ste sa cítili pohodlne a pokračujte v práci. Využite funkciu Pivot, teda automatického preklopenia obrazu na výšku.


BenQ Flicker-free

Hodiny práce pred monitorom možno teraz absolvovať bez pocitu únavy alebo podráždenia zraku.Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200× za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale nepochybne ho cítia. Uľavte svojim očiam od blikania prechodom na monitor PD2710QC.

Low Blue Light

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolesti hlavy a poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred vaším počítačom v zdravších podmienkach. Využite 4 prednastavené typy v závislosti na danej činnosti.

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 27 " (68,58 cm)
Rozlíšenie 2560×1440

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS
Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Odozva 5 ms
Maximálny jas 350 cd/m2
Natívny kontrast 1000:1

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Pripojenie

Grafické rozhranie HDMI, USB-C, DisplayPort, mini DisplayPort
Štandardy grafického rozhrania HDMI 1.4
Dátové rozhranie RJ-45 (LAN)
Štandardy dátového rozhrania USB 3.2
Audio rozhranie Výstup na slúchadlá

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti Nastaviteľná výška, Pivot
Funkcie Filter modrého svetla, Flicker-free, Power Delivery
Výbava Reproduktory

Farba

Farba Čierna, Strieborná

Rozmery a hmotnosť

Šírka 62,48 cm
Výška 61,38 cm
Hĺbka 27,86 cm
Hmotnosť 7,4 kg
VESA prichytenie 100×100

Balenie

Káble v balení DisplayPort, USB-C, USB
Kód:  WT157u1c
Produktové číslo:  9H.LG2LA.TSE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09