Obnoviť stránku

27" BenQ PD2700Q

4,6 17 hodnotení
328,90 €

27" BenQ PD2700Q

BenQ PD2700Q je profesionálny 27" LCD monitor osadený 10-bitovým IPS panelom s prémiovou kvalitou obrazu zodpovedajúcou štandardu Rec. 709. Ponúka vysoké WQHD rozlíšenie 2 560 × 1 440 s pomerom strán 16:9, pokrytie farebného priestoru 100 % sRGB. Ocenia ho nielen grafici, ale aj všetci nároční používatelia.
BenQ PD2700Q je pripravený na špecifické požiadavky používateľov. Disponuje technológiami upresňujúcimi obraz a uľahčujúcimi jednotlivé náročné činnosti jednotlivé náročné činnosti - Darkroom režim, CAD/CAM režim, Animation režim, Dual View a ďalšie.
Skvelý produkt podčiarkuje bohatá ergonómia, teda nastavenie obrazovky do ľubovoľnej polohy výškovým posunutím, sklopením či otočením až do pozície Pivot. Nechýbajú tradičné technológie na ochranu zraku Flicker-free a Low Blue Light, ktoré zamedzujú blikaniu na pozadí, resp. redukujú vyžarované škodlivé modré svetlo.


WQHD Rozlíšenie

Vyzbrojte sa sviežou, úžasnou grafikou s rozlíšením obrazu 2K.

Pokrytie 100 % sRGB a Rec.709 štandard

S 10-bitovou farebnou hĺbkou, štandardom Rec.709 a 100 % pokrytím farebného priestoru sRGB budete mať k dispozícii viac ako 1 miliardu farieb, aby ste pracovali s najvyššou presnosťou.

Široký zorný uhol s technológiou IPS

PD2700Q je vybavený IPS panelom, ktorý používateľovi ponúka široké pozorovacie uhly (178° v horizontálnom aj vertikálnom smere) s výnimočnou čistotou a sviežou kvalitou obrazu vo všetkých uhloch.


Režim Darkroom

Režim Darkroom upravuje jas a kontrast obrazu, poskytuje zreteľné a ostré detaily a vytvára optimálne nastavenie na prácu v tmavom prostredí.

BenQ CAD/CAM mode

Režim CAD/CAM

Už nikdy neprehliadnete jediný detail! Prevratný režim CAD/CAM ponúka vysoko kontrastný obraz, čím vyniknú čiary a tvary technických výkresov. Výborné parametre displeja najlepšie využijete v aplikáciách typu Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA a ďalších CAD/CAM riešeniach.

Režim animácie

Animačný režim umocňuje detaily v tmavých tieňoch, aby ste mohli ľahko ladiť svoje návrhy, zatiaľ čo oblasti obrazu, ktoré túto funkciu nepotrebujú, zostávajú nezmenené.

BenQ Režim Animace

10 prednastavených úrovní

Animačný režim umožňuje nastaviť intenzitu podsvietenia prostredníctvom 10 prednastavených úrovní.


Rozdelenie pracovnej plochy

Pomocou softvéru Display Pilot firmy BenQ môžete obrazovku rozdeliť do požadovaných oblastí kvôli lepšiemu využitiu multitaskingu.

DualView režim

Svoj pracovný postup môžete zdokonaliť prepnutím do režimu DualView, kde možno prezentovať nové návrhy v rôznych režimoch zobrazenia vedľa seba.

Bohatá ergonómia a Pivot

Ergonómia hrá významnú úlohu v produktivite. Nastavte si monitor do správnej výšky, aby ste sa cítili pohodlne a pokračujte v práci. Využite funkciu Pivot, teda automatické preklopenie obrazu na výšku.


BenQ Flicker-free

Hodiny práce pred monitorom možno teraz absolvovať bez pocitu únavy alebo podráždenia zraku. Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200-krát za sekundu. Vaše oči nemusia blikania vidieť, ale rozhodne ho cítia.
Uľavte svojim očiam od blikania prechodom na monitor PD2700Q.

Low Blue Light

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolestí hlavy a poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred vaším počítačom v zdravších podmienkach. Využite 4 prednastavené typy v závislosti na danej činnosti.

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 27 " (68,58 cm)
Rozlíšenie 2560×1440

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS
Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Odozva 4 ms
Maximálny jas 350 cd/m2
Natívny kontrast 1000:1

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka 10 bit

Pripojenie

Grafické rozhranie HDMI, DisplayPort, mini DisplayPort
Štandardy grafického rozhrania DisplayPort 1.2, HDMI 1.4
Štandardy dátového rozhrania USB 2.0
Audio rozhranie Výstup na slúchadlá
HDMI 1 ×
DisplayPort 1 ×
mini DisplayPort 1 ×
USB 3 ×

Farebné pokrytie

sRGB 100 %

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti Nastaviteľná výška, Pivot
Funkcie Filter modrého svetla, Flicker-free
Výbava Reproduktory

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 64,1 cm
Výška 41,73 cm
Hĺbka 24 cm
VESA prichytenie 100×100

Balenie

Káble v balení VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, USB

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 32 kWh/1000h
Kód:  WT157t9
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  9H.LF7LA.TPE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03