Obnoviť stránku

27" BenQ GW2765HE

4,4 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" BenQ GW2765HE

Monitor BenQ GW2765HE ponúka 27" panel s vysokým WQHD rozlíšením 2560 × 1440 pixelov, ktoré poskytuje oproti bežnému Full HD rozlíšeniu znateľne vyššiu jemnosť a ostrosť obrazu. Použitá technológia IPS, zabezpečuje prémiovú kvalitu obrazu s vernou reprodukciou farieb vďaka pokrytiu 100 % sRGB. Monitor si ľahko nastavíte do vhodnej polohy vo vašom pracovnom kútiku s využitím jeho výbornej ergonómie. Umožňuje nastavenie výšky až 130 mm od základne, sklonu (hore/dole) v rozsahu 25°, otočenie (doľava/doprava) o 160° a otočenie na výšku, teda Pivot. Pre záujemcov je pripravená aj možnosť montáže na stenu VESA.

Kľúčové vlastnosti

  • 27" IPS panel s vysokým rozlíšením 2560 × 1440 pixelov
  • Ergonomický stojan s funkciou Pivot a držiakom VESA
  • Technológia Flicker-free a Low Bluew Light šetrí vaše oči
  • Široké možnosti pripojenia s DisplayPort, HDMI, DVI a VGA
  • Zabudované reproduktory na základné ozvučenie

Flexibilný monitor šetrný k vašim očiam

Spoločnosť BenQ prichádza s technológiou potláčajúcou modré svetlo, ktoré je produkované pri bežných počítačových monitoroch. Toto modré svetlo je vo väčšine prípadov zodpovedné za poškodenie očí, únavu očí, bolestí hlavy alebo poruchy spánku. Pomocou tejto technológie bude úroveň vyžarovaného modrého osvetlenia menšia a vaše oči budú viac chránené. Nebudete teda potrebovať ani ďalšiu ochranu ako sú napr. žlto sfarbené okuliare. LED panel je tiež zbavený blikania vo všetkých odtieňoch jasu. Účinne znižuje únavu očí a poskytuje extrémny komfort aj po dlhých hodinách práce či hrania hier.

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  WT157e21
Produktové číslo:  9H.LFMLA.TBE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16