Obnoviť stránku

27" BenQ GL2760HE

4,8 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" BenQ GL2760HE

Displej BenQ s vynikajúcou dobou odozvy a v obľúbenom širokouhlom rozlíšení Full HD. Hodí sa pre hranie hier, sledovanie filmov, prezeranie fotografií, ale aj pre pohodlnú kancelársku prácu, kedy ponúkne zobrazenie dvoch stránok vedľa seba a mnohé ďalšie.

S fantasticky vysokým dynamickým kontrastom budete mať zaistené dokonalé rozlíšenie farieb a perfektné vykreslenie aj tých najjemnejších farebných prechodov. Obraz je vykreslený s odozvou len 2 ms pre ostrý a plynulý obraz počas sledovania filmov aj hraní hier. LCD displej je vybavený funkciou Senseye 3, s ktorou presne prispôsobíte nastavenie pre momentálne vykonávanú činnosť, čím získate najlepší možný obrazový zážitok.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyvážené parametre na väčšinu činností
  • Jemné rozlíšenie Full HD
  • Širokouhlý a dostatočne veľký na sledovanie filmov
  • Vysoký dynamický kontrast pre jemnú paletu
  • Odstránenie preblikávania obrazu (Flicker-free)
  • Potlačenie modrého svetla

BenQ Eye-care

Najnovší rad monitorov BenQ Eye-care vám zaistí maximálnu ochranu zraku a zároveň poskytne najpríjemnejší a najpohodlnejší obrazový zážitok. Disponuje pokročilými technológiami Flicker-free a Low Blue Light.

BenQ Flicker-free

Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200× za sekundu. Vaše oči nemusí blikanie vidieť, ale rozhodne ho cíti. Uľavte svojim očiam od blikania prechodom na monitor GL2760HE.

BenQ Low Blue Light

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolesti hlavy a poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light eliminuje škodlivé, modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred počítačom v zdravších podmienkach.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WT151f3
Produktové číslo:  9H.LC8LA.YBE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17