Obnoviť stránku

27" AOC q2770Pqu

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" AOC q2770Pqu

Moderný a vizuálne veľmi vkusný LCD monitor od výrobcu AOC s uhlopriečkou 27" sa môže chváliť špičkovými vlastnosťami. Monitor má vo výbave panel Super-PLS s matným povrchom a rozlíšením WQHD, teda 2560x1440 . Vybavený je modernou technológiou podsvietenia W-LED , ktoré sa pozitívne odráža do nízkej spotreby aj celkovo nižšej ekologickej záťaže. Vďaka tomu monitor spĺňa medzinárodnú ekologickú normu pre certifikáciu EPEAT Silver a Energy Star 6.0 , preukazujúce šetrnosť aj voči životnému prostrediu. Elegantný čierny dizajn zapadne kamkoľvek, nech už hľadáte panel na domáce alebo kancelárske použitie.
Výrobca uvádza výborné hodnoty dynamického kontrastu a optimálna je tiež doba odozvy 5 ms , preto sa hodí aj na sledovanie filmov a hranie hier . Pre použitie na prácu v kancelárii hovorí veľmi nízka spotreba , slot na bezpečnostný zámok Kensington, zabudované reproduktory. Monitor je dodávaný s ergonomickým pivot podstavcom, ktorý umožňuje otočenie až o 90° na výšku . K dispozícii je taktiež široká ponuka digitálnych konektorov DVI-D a HDMI a DisplayPort vrátane USB pre periférie.

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK227p
Produktové číslo:  q2770Pqu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09