Obnoviť stránku

27" AOC P270SH

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" AOC P270SH

V kancelárii alebo doma, skrátka všade tam, kde potrebujete mať k dispozícii skvelý výkon a brilantné vyobrazenie farieb, uvítate 27" širokouhlý monitor AOC AOC P270SH. Tento model sa pýši špičkovým IPS panelom, ktorý zobrazí 16,7 miliónov farieb vo Full HD rozlíšení a s vysokými kontrastnými pomermi. Vďaka týmto vlastnostiam je monitor vhodný nielen pre bežnú prácu v kancelárii, ale aj pre prácu s grafickými editormi. 

Kľúčové vlastnosti IPS monitora AOC P270SH

  • IPS panel zobrazí 16,7 miliónov farieb vo vysokom kontraste
  • Každý obrazový detail vďaka Full HD rozlíšení (1 920 × 1 080)
  • Uvidíte takmer odkiaľkoľvek z miestnosti (178° pozorovacie uhly)
  • Low blue light a Flicker Free šetrí oči
  • Všestranné využitie (konektory D-Sub, HDMI)

Kvalitný monitor s Low blue light a Flicker Free

Monitor AOC ponúka všetko, čo kreatívci pre svoju prácu potrebujú. Od bohatého obrazu, živých a verných farieb, cez ostré detaily vďaka Full HD rozlíšeniu až po 178° pozorovací uhol. Na monitor uvidíte takmer odkiaľkoľvek a obraz bude zo všetkých uhlov stále rovnako dokonalý. Oči šetria od námahy technológie Low blue light a Flicker Free, ktoré zabraňujú vyžarovaniu modrého svetla a blikaniu podsvietenia. Monitor AOC P270SH tiež poteší atraktívnym vzhľadom v čiernom vyhotovení.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK227z1c
Produktové číslo:  P270SH

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02