Obnoviť stránku

27" AOC AG271UG

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" AOC AG271UG

Pri pohľade na tento špičkový monitor sa zastaví dych akémukoľvek hráčovi! Nechajte sa uniesť intenzívnou hrou vďaka perfektne naladenému, 27" Ultra HD displeju, kde vás 4-násobok detailov oproti Full HD ohromí svetom výrazných detailov a ostrosťou ako britva. IPS panel so širokými pozorovacími uhlami prináša obraz nezvyčajne vierohodne, a to v jasných a pestrých farbách. Hráčom alebo divákom tak bude prezentovaný obraz bez skreslenia alebo zhoršenia kvality, či už ho budú sledovať odkiaľkoľvek.

Kľúčové vlastnosti AOC AG271UG

  • Jasné farby IPS panela
  • So širokými pozorovacími uhlami (178° vertikálne aj horizontálne)
  • Rozlíšenie Ultra HD (3 840 × 2 160) a s extrémne nízkou odozvou
  • Integrované reproduktory s výkonom 2 W
  • Ergonomický (Flicker-Free, Low-blue light, úprava výšky stojanom)
  • Praktický držiak na slúchadlá

S AOC AG271UG sa vaše hranie posunie o level vyššie

Vďaka extrémne malej odozve 4 ms, veľkej farebnej škále (až 16,7 miliónov farieb) a typickému kontrastnému pomeru 1 000 : 1 dokáže tento model naplno prehrať aj graficky najnáročnejšie scenérie či animácie. S progresívnou technológiou NVIDIA G-SYNC prispôsobí obnovovaciu frekvenciu monitora výkonu grafickej karty, čím sa eliminuje sekanie obrazu a minimalizuje sa meškanie. Získate nevídane plynulé hranie.

Veľa praktických vylepšení!

Mimo vysúvacieho držiaku na slúchadlá či najmodernejšej NVIDIA G-Sync technológii vám AOC prináša toho oveľa viac. Za zmienku rozhodne stojí technológia Flicker-Free, ktorá eliminuje nežiadúce a nepríjemné blikanie pri LED podsvietení a šetrí tak vaše oči aj pri dlhodobom pohľade na monitor. Doprajte úľavu tiež svojmu krku vďaka flexibilnému nastaveniu sklopenia a úprave výšky.

Kód:  WK226d2
Produktové číslo:  AG271UG

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07