Obnoviť stránku

27" Acer Z271bmiphzx Predator

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Acer Z271bmiphzx Predator

predator

Nový rad herných monitorov Acer Predator Z1 zaujme predovšetkým futuristickým dizajnom s agresívnou základňou, antireflexným povrchom ComfyView, tenkým rámčekom a širokými ergonomickými možnosťami na úpravu náklonu (-5 ° / + 25 °), natočenie (60 °) a nastavenie výšky (120 mm) pre čo najlepšie herné nastavenie. Monitor je vďaka vynikajúcim obrazovým vlastnostiam a rýchlej odozve ideálnou voľbou pre náročných hráčov, ktorým sprostredkuje tie najlepšie herné zážitky. K dispozícii sú navyše aj kvalitné reproduktory (2 × 7W) s podporou DTS.


G-SYNC a Full HD

G-SYNC a Full HD

Monitory Predator kombinujú technológiu NVIDIA G-SYNC s rozlíšením Full HD. Obraz je krásne plynulý bez zadrhávania a trhania, čo zaistí dokonalý pôžitok predovšetkým pri akčných hrách. LED panel navyše zobrazí herné svety v živých a prirodzených farbách.

Mimořádně plynulé pohyby

Mimoriadne plynulé pohyby

Vďaka nadpriemernej obnovovacej frekvencii 144 Hz zažijete dychberúci rýchle scény bez nežiadúceho rozmazania. Technológia Ultra Low Motion Blur zachováva ostrosť rýchlo sa pohybujúcich objektov a postará sa vždy o ostrý a detailný obraz, takže počas rýchlych akcií vám nič neunikne.

Technologie pro ochranu zraku

Technológia na ochranu zraku

Predator Z ponúka niekoľko pokročilých technológií na ochranu vášho zraku a pohodlné používanie monitora počas dlhého hrania. Funkcia Flicker-less eliminuje blikanie obrazu, čím zabraňuje únave vašich očí a Blue-light filter účinne obmedzuje vyžarovanie modrého svetla.

100% krytí sRGB

100 % krytie sRGB

Monitor pokrýva farebný model sRGB zo 100 % a perfektne tak vystihuje farebnú škálu. Všetko dobre uvidíte z akejkoľvek pozície vďaka technológii VA s hlbokou čiernou, vysokým kontrastom a širokými pozorovacími uhlami (178 °).

Rozlišení Full HD

Rozlíšenie Full HD

Vďaka vysokému rozlíšeniu FHD (1920 × 1080) si užijete krásne čistý obraz s ostrými a jasnými štruktúrami. Teraz vám už neutečie žiadny detail a vy sa tak môžete ponoriť do herného sveta so všetkými jeho rozmanitosťami, ktoré vás úplne uchvátia.

Agresivní design

Agresívny dizajn

Vylepšite si stôl vďaka dynamickým uhlom, jemnému ožiareniu okolia a futuristickej základni s červenými prvkami. Dizajn ZeroFrame umožňuje nastaviť bezproblémové konfigurácie viacerých monitorov. Vaša herná zostava ešte nikdy nevyzerala tak dobre.

Kód:  WO099j5
Produktové číslo:  UM.HX1EE.023

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03