Obnoviť stránku

27" Acer XG270HUAomidpx Gaming

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" Acer XG270HUAomidpx Gaming

Pocíťte nový zážitok pri hraní hier s týmto herným LED monitorom Acer XG270HUA Gaming, ktorý zaručuje špičkový obraz na obrazovke bez rámčeka. To vám dovolí si vychutnať sledovanie filmov a hranie hier bez najmenšieho obmedzenia. Navyše vďaka rozlíšeniu 2560 × 1440 pixelov (WQHD), vysokej obnovovacej frekvencii a bleskovej odozve vám displej poskytne mimoriadne plynulé akčné sekvencie s úplne vynikajúcim detailom. Budete sa cítiť, ako by ste boli súčasťou celého deja. 


Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový herný monitor s rozlíšením displeja 2 560 × 1 440 pixlov
  • Synchronizácia obnovovacej frekvencie monitora s výstupom grafickej karty AMD FreeSync
  • Bleskurýchla odozva 1 ms eliminujúca rozmazanie akčných herných scén
  • Integrované reproduktory s celkovým výkonom 4 W
  • ZeroFrame - displej bez rámčeka

Nadupaný herný monitor

Tento herný monitor je navrhnutý tak, aby používateľovi poskytol špičkový herný pôžitok a zároveň aj ochránil zrak pri dlhšom hraní. Monitor teda disponuje hneď niekoľkými modernými technológiami, ako je napríklad Flicker-less. Vďaka tejto technológii sa radikálne znižuje blikanie obrazu, a tým sa šetria  vaše oči. Za zmienku však stojí aj Blue Light Filter, ktorý filtruje škodlivé modré svetlo alebo technológie Low Dimming, ktorá vám umožní znížiť jas až na 10 %. Samozrejmosťou je manuálne a individuálne nastavenie farieb, integrované reproduktory a pohodlná ergonómia na každodenné používanie. 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO097h6e
Produktové číslo:  UM.HG0EE.A01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02